Subaru Forester S/Tb STi -99 (Riktigt rolig & praktisk bruksbil!)

Väl omhändertagen Forester för rätt pris! Denna modell såldes endast i Japan och har samma motor som Impreza fast specad med hela 250HK = riktigt roligt på permanent 50/50 4WD.

 

Detta ex. har ett sällsynt STi-paket där bl.a. kjolpaket med dimljus, fälgar och inredning skiljer mot de vanliga. Fullsmetad med utrustning, perfekta kompromissen mellan bruks och busbil!

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=vlM5FmjaxVg&translated=1

 

Fin specifikation med endast smårepor i utsidan förutom ett lacksläpp på frontläppen, och inredning som ny (knappt ett märke i den exklusiva halvskinnsinredningen). Kan få en stor service med byte av tändstift och kamrem till fördelaktigt pris till leverans. Vi har även felsökt laddtrycks-styrningen och gått steget längre i att säkerhetsställa att bilen verkligen går som den ska.

 

Extrautrustad med bl.a. Navigator/DVD, STi laddtrycksmätare och växelspaksknopp. Väldigt välvårdad interiört, vi har tidigare erfarenhet av dessa tidiga Forester och de är rentutsagt grymma arbetshästar med massa lastutrymme- som ändå skrämmer slag på många prestandabilar vid rödlysena!

 

[nggallery id=140]
[nggallery id=91]
UTFÖRSÄLJNING 2010! I samband med våran utförsäljning finns möjlighet till finans/avbetalning, MR Cap lackförsegling, kraftiga rabatter på Trim/Styling och fri service i ett år eller 500mil. Klicka nedan för att läsa mer om de förmånliga villkor som ingår när du köper denna bil. Välkommen ombord till Superior-familjen!

 

 

UTFÖRSÄLJNINGSPRIS: 85 000:- eller X.XXX:- / månad om du väljer finansiering. KONTAKTA OSS för skräddarsydd offert!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?