Phantom Supra powered by MajoR @ Emmaboda Superstage: 1.22,3

Robin Antonsson var igår iväg med sin Phantom Supra nere i Emmaboda för att låta sin Time Attack best (optimerad för exempelvis Mantorp Park) smaka på konbana a lá ”Bilsport Superstage”!

 

Gick skapligt trots att han inte har större rutin utav denna typ av körning. Var faktiskt den otippat nog första gången som Herr. Antonsson gett sig på detta tekniska nummer i prestandamätningar!

 

Bästa tid blev 1.22,3 vilket är väldigt starkt jobbat. Jämförelsevis har Gzon med våran TIME ATTACK SKYLINE kört 1.21,7 med nämnde ägare som är betydligt mer van förare vid den svårtime’ade; men utmanande banan som BILSPORT står bakom.

 

 

Robins feedback var att det mesta lirade, men att det var förarmässigt där det gick att förbättra och kapa hundradelar- kanske även sekunder. Att komma in med rätt växel, få det flytet och välja tempo i svepen mellan portarna är något som inte sitter på totalt 8st ”full attack” varv. Men lyckat ändå får vi det anse att vara…!

 

 

Bildmaterialet står fröken Vanja Hellberg (HTECH.NU) för när MAJOR BY SUPERIORIMPORTS var på GATEBIL MANTORP 2010 och körde. Blir det tjatigt om jag säger att hon är grym på att fota än en gång…? 😉

 

Kanske kommer ett litet galleri på körningen imorgon, grattis till tiden Robin- Supran går från klarspråk till klarspråk trots massor av optimeringsarbete kvar! 🙂

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?