Its (almost) official: Superior-TV till Vallåkraträffen 20-21 Aug 2011!

 I samarbete med tidningen BILSPORT och Per Östman som är projektledare, så har vi nu nästintill spikat att SUPERIOR-TV kommer medverka på ur-klassikern VALLÅKRATRÄFFEN 2011 som enligt gammal tradition hålls nere i Skåne, strax utanför Helsingborg!

 

 

Detta blir för min del blott andra gången jag besöker träffen, första gången var en episk roadtrip med Superior Supran– och av samma skäl som sist föreligger sociala skäl till att man började kika närmare på att göra comeback. Med hjälp av Herr. Östmans goda vitsord om vad vi har att vänta oss om vi skulle svänga förbi så har vi mer eller mindre bokat detta.

 

Vet redan nu att flera tunga byggen är bokade att komma, bl.a. en av våra favorit-profiler Lukas Kooz som siktar på ännu mer skrot till bakluckan (ni vet, pokaler…).

 

Har vi tur kan det bli en showdown mot en annan profil som vi luftat mycket här i bloggen. Men vi lär återkomma mer än en gång om vad som kommer finnas på plats längre fram också…

 

Tyvärr är vi bara på plats under lördagen, men ska ändå hinna fånga in den sköna stämning som råder här- och även fast vi öppet förknippar detta som en ”klassisk Volvo-träff” så går vi in i detta med super-positiv inställning att hitta guldklimpar —> något för alla!

 

 

(Vet inte om det är nödvändigt att upplysa er om, men det är ingen som har något rätt att förneka en JDM-nörd rätten att även gilla allt från Volvo, jänk till tyskar. Superior is about keeping an open mind – and for the children… 😉 )

 

På plats kommer vi i huvudsak köra SUPERIOR-TV klipp och göra en inramning, men flitiga som vi och framförallt David Johansson med kameran- så blir det nog minst en feature av SUPERIOR MEDIA också (nedan våran film från WANGAN MEET III tidigare i sommar):

 

 

Superior Media – Wangan Meet III 2011 from Superior Media on Vimeo.

 

Glöm inte att det förmodligen blir ett par underbara SUPERIOR SELECTED gallerier också. Vi har vässat knivarna (fotograferna?) ordentligt även inför denna träff. Det vi missar då vi bara är där över dagen på lördag, det kommer våra grabbar med linserna i handen att täcka upp. Trust me…

 

Med lite härligt grabb-häng med SIR_PIERRE (KLICKA FÖR HANS PRIVATA GODISPÅSE-BLOGG!) i Malmö dagen innan för att ladda upp så har detta alla förutsättningar i världen att bli all smiles typ av event för oss.

 

Fullt ös medvetslös gör vi även ett besök nere i MajoR Aero verkstaden nere i Skåne som jobbat stenhårt i det tysta under sommaren för en enormt spännande produkt-linje till lågsäsongen.

 

Kanske får vi mer än en sneak & peek på vad som är i görningen där nere samtidigt också? Rätt lustigt att bara ett halvt dygn senare är vi på MANTORP PARK och ser vad Phantom Supra verkligen är kapabel till, men den träffen får ni veta mycket mer om framöver istället…

 

Dåså alla homies and homettes (!?), se till att boka in er på VALLÅKRATRÄFFEN om ni vill springa på två nötter klädda i vitt/orange/turkos i en magnifik kombination…

 

…eller för att se en hel del sol, bilar, kultur och kanske äta lite glass samt äta något gott? Do it!

En tanke om “Its (almost) official: Superior-TV till Vallåkraträffen 20-21 Aug 2011!

  1. bilbilder.se says:

    Måste puffa lite för att det man inte får missa i samband med Vallåkra är kvällen/natten lördag-söndag inne i Helsingborg. Sjukliga mängder bilar, cruise, däckrök och annat bus utlovas.

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?