GATEBIL GALLERI: Klippa stämningsfullt outro = lättare sagt än gjort!

1222233123456789namnlosArbetet kring våran storfilm från GATEBIL MANTORP 2011 har fortsatt i rask takt och David Johansson  @ SUPERIOR MEDIA har lagt ner mängdvis av timmar bakom redigeringen.

 

 Målsättningen är att få ut den lagom efter ACTION MEET 2011 så man kan i viss mån promota den lite på plats nu på lördag.

 

Det har tagit tid. Det är vi medvetna om. Processen med att göra så komprimerade kortfilmer kan tyckas enkel, och vi själva propagerar hela tiden för ”less is more” typ av klippning; men då vi verkligen vill få denna precis som vi vill ha den så har det gått åt massor av tid för finslipningar och dylikt…

 

 

För en vecka eller så sedan så kände vi oss rätt nöjda med ”huvuddelen” av filmen som är action, action och mer action. Det som återstått nu är ett stämningsfullt ”outro” för att runda av allting, där vi följer modellen från förra årets film (nedan):

 

 

Gatebil Sweden 2010 at Mantorp Park – Superior Syd/Media from Superior Media on Vimeo.

 

Alltså om ni tittar och minns, ett litet vemodigare och abstrakt typ av slut som blandar och ger en hel del. Som alltid är det otroligt svårt att hålla alla ”nöjda” och det finns bokstavligen timtals av bra material att välja mellan men…

 

…någonstans måste man köra på sin egen känsla och mindre efter ”vad folket hade gillat” —> brukar leda till en paradoxal effekt att bli mest poppis ändå i slutändan!

 

PS. Det är en del Gatebil-”babes” och damer med i filmen. Vad vore vi för bevakare av event om vi bortsåg från hela den delen av Gatebil-festivalens signum? Kan inte lova er att allt är ren pleasure för ögonen, men som objektiv projektledare känner jag att vi haft med lagom mycket för att rama in det unika koncept Gatebil är!

 

 

Spana igenom bilderna och kom med nyfikna spekulationer, mixen i sig är nog den grovast vi gjort hittills. Tempot slås av bryskt från huvuddelen, men effekten blir förhoppningsvis att man vill se om filmen igen, igen och igen tills man tillslut börjar tjata om en ny film från oss snaaart igen! 😉

 

[nggallery id=334]

 

Letar man noga i bilderna hittar man redan en diskret bild på den mest omtalade Gatebil-baben som var på Mantorp. Hon hette Stefanie och är nog ihågkommen av de flesta som en blond pingla med vissa sydländska drag (Inte hon till höger här!).

 

Var mer än en (berusad) kille som visslade efter donnan under festkvällarna, så klart hon fick några sekunder i rampljuset också! 😀

 

Nu är det bara lite finlir och alla extra texter med bl.a. ”tack till” som ska in i filmen. Alltid ett mission impossible att få med alla personer som backar oss i Superior, eller de team/personer som helhjärtat lät oss filma- för att inte tala om de supergoa personerna som behandlade oss som kungar på MANTORP PARK (Micke och Linn m.fl. m.fl.).

 

I övrigt så får vi se om detta blir filmen som tar oss ett steg upp eller ifall det blir bakläxa och ytterligare en erfarenhet rikare bara…?

 

Man kan inte göra alla nöjda som sagt inom konst, film, estetik or whatever. Men oavsett vad hoppas jag ni t.ex. GILLAR VÅR FACEBOOK (KLICKA!) och sprider oss vidare. Minsta vi förtjänar win or loose! 

2 tankar om “GATEBIL GALLERI: Klippa stämningsfullt outro = lättare sagt än gjort!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?