INFÖR: Trackday och Time Attack @ Kinnekulle Ring, Fredag 1 Juli!

Årets första riktiga banträff för oss JDM-tokar är här, följ allt inför, under och efter HÄR (BOKMÄRK) i Superior-bloggen!

 

Ni som varit kloka nog att markera detta datum sedan länge är nu halv-vägs till en riktigt underbar dag- välkomna till Kinnekulle Ring trackday arrangerat av SUPRA CLUB SWEDEN!

 

Detta blir tredje året i rad som vi deltar i denna härliga banträff som verkligen är i just the right size och otroligt skön/avslappnad stämning har alltid varit genomgående varje år!

 

Körningen är för allt ifrån nybörjare till att under eftermiddagen hålla ett redigt Time Attack för de allra snabbaste bilar, det anordnas även ett JDM Face-off där snabbaste klubbarna i Japan-Sverige möter varandra. Se filmen nedan av SUPERIOR MEDIA från förra årets körningar:

 

JDM Face Off Kinnekulle June 18th 2010 – Superior Syd from Superior Media on Vimeo.

 

Till denna träff är det viktigt att ni i Superior Drivers Club som är intresserade av att köra anmäler er enligt följande, jätteviktigt att ni tar er tiden och fyller i detta genom att kommentera nedan eller skicka ett mail via KONTAKTA OSS med uppgifterna:

 

Namn:

Bil + Reggnr:

Passagerare:

SMA-licens (kostar 150:- annars):

Kan du eller någon med dig stå flaggvakt:

 

Underlättar jättemycket för oss, men om du bara vill komma som publik är det bara ange det vid insläppet och lyssna vart ni ska parkera- en symbolisk städpeng på 20:-/person uppmuntras att bidra till SUPRA CLUB SWEDEN crew! 🙂

 

En annan nyhet detta event är att våran SUPERIOR SELECTED FOTOGRAF Martin Persson kommer vara på plats för att bevaka eventet, och precis som under WANGAN MEET III är det möjligt att boka honom för en extra feature på din bil. Exempel nedan från det tillfället:

 

 

 

Ett alldeles utmärkt tillfälle att få proffs-foton på din bil ute på bana, men Martin erbjuder alltid en perfekt ”gott och blandat” påse för de bilar han gör en feature på. Tveka inte att KONTAKTA OSS även om du inte är medlem i Superior Drivers Club för att få veta mer!

 

Här nedan följer tidsschemat för träffen, efteråt kommer vi i Superior-familjen med största sannolikhet träffas för att äta en god bit mat en bit bort från banan. Glöm inte heltäckande kläder, handskar och hjälp!

 

07:00-09:00 Grindarna Öppna.
08:00 Förarmöte 1 i Bandepån.
08:30 Besiktning öppnar.
09:00 Körpass instruktörsbil för spårvals visning.
09:30 Förarmöte 2 i depån
10:00 Körpass Avancerad.
11:00 Körpass Nybörjare.
12:00 Körpass Avancerad.
13:00 Körpass Nybörjare.
14:00 Körpass Avancerad.
15:00 JDM FACEOFF.
16:00-16:30 Frikörning.
16:40 Pris utdelning Bandepån.
17:00 Träffen avslutas.

 

 

(Förra årets etta och tvåa kommer i år igen, blir det dom två som gör upp om titeln som snabbast JDM-bil @ Kinnekulle – eller kliver en dark horse fram och snuvar dom?!)

 

Kommer givetvis att skrivas en hel del om allt som händer på plats under träffen, och David @ SUPERIOR MEDIA är givetvis framme med videokameran i högsta hugg för att följa allt som händer. Glöm inte att GILLA VÅR FACEBOOK om du verkligen inte vill missa något av våran bevakning…

 

Då ser vi alla fram emot en riktig kanondag på ”kullen” där man verkligen får inviga säsongen på allvar efter en hel del träffar som ändå saknat kvalitativ bankörning? Väl mött! 🙂

16 tankar om “INFÖR: Trackday och Time Attack @ Kinnekulle Ring, Fredag 1 Juli!

 1. lego says:

  Namn: Jon ”lego” Olsson
  Bil + Reggnr: Mazda RX-7 FD3S FHP447
  Passagerare: Inte vad jag vet än så länge
  SMA-licens (kostar 150:- annars): Nej
  Kan du eller någon med dig stå flaggvakt: Tyvärr…

 2. Gzon says:

  Jag hade gärna sett även förra årets 3a på plats. Kanske någon som är sugen att fajtas om pallplatsen? Med nya maskinen så är det bara föraren som det hänger på för att lyckas ta hem segern. 😉

 3. Steffen says:

  Namn: Steffen Nilsen
  Bil + Reggnr: Subaru Legacy B4 RSK ”CGN509”
  Passagerare: Okänt för tillfället
  SMA-licens (kostar 150:- annars): Nej
  Kan du eller någon med dig stå flaggvakt: Kan säkert stå ett pass om någon ger mig utbildning på hur man viftar med flaggan 😉

  • Micke_J says:

   Nja, det tror jag inte de har hjärta för… men en tjuga per person i städpeng bortsett från ditt stödmedlemskap är OK. Detta är inget officiellt publik-evenemang så ärför det är lite luddigt.

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?