Vilka webbutiker för att handla godis till din bil är det som gäller?

Väldigt enkel frågeställning som vi just nu har inom teamet som ska utveckla den kommande webshopen. Vi har kollat på allt från de riktigt stora inom kläder etc. till att givetvis kika på etablerade i Japan såson RHD JAPAN och NENGUN.

 

Ärligt talat har marknaden stått till när det gäller de flesta svenska företag som säljer trim och dylikt, har kollat på alla de större företagen och känner inte att någon har speciellt rätt tänk i gränssnitt och kvalite- så självklart letar vi mera internationellt efter inspiration istället!

 

 

Så alla ni som läser i bloggen och ofta finner att ni surfar runt efter produkter till finbilen; vart tittar ni någonstans? Behöver inte vara just ställen ni köpt ifrån, utan kan räcka med vart ni ”fönstershoppar” och drömmer er bort också? Viktigt att ni skriver saker som är viktigast mest för era ögons skull och helheten, före att lista vilka som har störst utbud och bäst priser…

 

Vi tackar på förhand för kvalitativa inlägg och gärna länkar, kör på och ge ris och ros till respektive! 🙂

15 tankar om “Vilka webbutiker för att handla godis till din bil är det som gäller?

 1. Cim says:

  Jag tycker generellt att utbudet och upplägget är detsamma på de flesta sidorna.

  Jag själv hänger mest på rhdjapan.com när jag letar prylar. Sedan händer det även att man ramlar över en hel del fynd på ebay.com (ingen direkt webbshop).

  sedan har vi ju även:

  http://www.suprastore.com
  http://www.mvpmotorsports.com
  http://www.titanmotorsports.com
  http://www.powerhouseracing.com

  En sida som har ett fantastiskt brett utbud är ju trots allt Pb-Z, och faktiskt bra navigation. Dock är sidan oerhört seg vilket gör att jag lämnar den likafort som jag kommit in på den i stort sett.

  Det viktigaste för mig är att sidan är snabb, har simpel navigation med tydliga underkategorier och bra bilder. Att man dessutom kan ta del av bra information, kanske monteringsanvisningar och omdömen från andra kunder är stora plus!

 2. 1JZ Tompa says:

  Jo,nog har man surfat runt lite.Det som slår en mest är nog hur lika många webshoppar är.
  Skulle sitta fint med lite nytänk här.
  Många använder nog en mall som som ser ganska lik ut oavsett vilket produktområde vi talar om.
  Försöker dra mig tillminnes en webshop som sticker ut i någon slags positiv mening,skräckexempel finns det däremot gott om.
  Återkommer i ärendet.

 3. 1JZ Tompa says:

  Tror också att det skulle vara bra om webshopen använder samma grundutseende som Superiors vanliga hemsida så att kunderna lätt känner igen sig.
  Låt t.e.x de kunder som vill och kan lägga upp film/bilder på hur man monterar delar köpta på webshopen.

 4. Adam Wangan Meet Crew says:

  Frsport.com som Calle sa, gillar layouten och den är lätt navigera.
  Sen att dem har mycket till 200sx gillar jag ju lite extra med.

  Rhdjapan.com snygg och enkel design samt lätt navigerad med, sen har dem lite ovanliga delar med som inte alla andra har. 1+ för det 🙂

  Nengun.com – som ni har nämnt, tycker dem har snyggast design av dem alla men deras shop e lite jobbig tycker jag.

  Driftworks.com – basic men det funkar 😀 går inte hitta fel i deras sortiment heller 🙂

  Sen även horsepowerfreaks.com – stort utbud, ful design men lätt hitta saker där med 🙂

  • Micke_J says:

   Jättetack för alla tips, ska granska dom närmare ikväll. Är roligt att de två stora Japanska, men även många Supra-handlare i USA nämns så mycket. Men hade även varit roligt om några lite mer udda och nyskapande kommit med, ärligt talat har det inte hänt något i USA på många många år. Vi vill vara i frontlinjen även på detta, men får se- ska framförallt vara smidigt och cleant gränssnitt! 🙂

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?