Förkylning på G när det är fullt upp + mer JDM Ferrari (Liberty Walk):

Efter en (fruktlös) natt på auktionerna i Japan så börjar man dessutom känna att det kanske är en liten förkylning på gång? Vore ganska olycklig timing när man har rätt mycket att stå i, morgondagen är t.ex. fullbokad med ärenden och då är dygnsrytmen ganska sabbad redan innan man kommit igång med något.

 

Har däremot letat mig till lite luckor att fria upp för saker mot slutet av veckan, så får hoppas ni som har bollar hos mig som ska lösas kan visa lite tålamod just denna vecka. Men annars går det väldigt bra att som alltid skicka ett sms till vanliga numret så svarar man inom ett par timmar iaf. 🙂

 

Ang. tidigare blogginlägg med den Japanska Ferrari 348’an, har nu funderat bakåt i minnet vad det var för JDM-tuner som gav sig på dessa exotiska bilar på löpande band- de kallas för LIBERTY WALK och här har ni en fin duett från dom:

 

 

De verkar med lite enkel googling hållt på med för Japan väldigt exotiska märken sedan 1993, men kryptiska inlägg från deras forna samarbetspartners i USA säger att de idag inte är i business längre? Just F40in är ju en helt underbar mix av alla möjliga trender i ett skal som krossar det mesta i originalutförande oavsett tidsepok det är tillverkat i:

 

 

En rolig sak man dock upptäckte från Liberty Walk var denna gräsliga ATV som fömodligen lämpade sig till biljonärs-döttrar i 15-års åldern framförallt. Kanske kan Gzon hitta rätta ådran för sitt gamla intresse för fyrhjulingar och investera i en av dessa…?

 

 

Nåväl, vi håller oss till ämnet och frågor oss själva ifall Japanerna ska få fingra på våra Europeiska allra mest prestigefyllda bilmodeller eller inte? Eller snarare om de gör det bra eller inte? Jag ställer mig neutral i frågan iaf!

 

Ska försöka hålla sinnet tillräckligt uppe för att iaf. kunna hålla bloggen levande samtidigt som de viktigaste uppgifterna på check-listan ska klaras av.

 

Ingen som har mirakelkur som annars har en permanent kur som gör en immun från förkylningar/trötthet…? 😉

5 tankar om “Förkylning på G när det är fullt upp + mer JDM Ferrari (Liberty Walk):

 1. Steffen says:

  Själv är man relativt frisk fysiskt året runt, ytterst sällan man e sjuk. Kan va fiskleveroljan som man blev matad med när man var ett litet barn 😉 Trötthet finns det dock ingen permanent fix för och de temporära fixarna….. ja, de är ju antingen inte tillräckligt effektiva eller väldigt olagliga och tämligen farliga 🙂

  • Micke_J says:

   I auktionsspecen stod det 348, dont blame the messenger. Men visst borde alla ha lika bra koll som dig Pierre, haha. 😛

   Steffen: Jag har arbetat som väktare, och ironiskt nog förekom det väldigt mycket av dom där ”roliga” lösningarna du benämner haha. Men skulle aldrig funka på mig, får hjärtklappning av för mycket kaffe typ. 😉

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?