VIDEO: Lördagen räddad, STHLM Autofest – by Superior Syd

Förra lördagen deltog vi på ett evenemang arrangerat av CLUB JDM och Arslan Golic (tagit bilden nedan) som de valt att kalla ”STHLM Autofest”. Konceptet var en bilträff i garage med lite extra groove eller vad man ska säga. Som alltid så var första träffen ett sätt att få praktisk erfarenhet för att på allvar etablera träffen. Tycker det var rätt lyckat och finns potential för framtiden! 🙂

 

 

David och Stoffe var givetvis på plats och här kommer resultatet av det filmandet, en enkel men stämningsfull liten film på vad träffen hade att erbjuda. Tror som sagt att om det tar sig lite och man får dit ännu fler entusiaster och företag (vart var ni som lovat stötta denna träff?!) så kan det bli något man kan göra ett par gånger per säsong. Bara kämpa på Arslan och vi på Superior stöder alltid nytänkande som ska utveckla hobbyn!

 

YOUTUBE:

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=HYSHfGE5TLI

 

VIMEO:

 

Autofest Stockholm Juni 2010 – Superior Syd from Superior Syd on Vimeo.

 

Kom med kritik och kommentarer, uppskattar ni att Superior Syd finns på olika events så skriv gärna det! 😉

8 tankar om “VIDEO: Lördagen räddad, STHLM Autofest – by Superior Syd

 1. Dennis says:

  riktigt kul att de ær dær o filmar lite så en annan (utan bil och bor i grannlandet) kan ta del av vad som hænder.
  har ett litet tips också om det ær vælkommet 🙂
  glidskenan anvænds ju flitigt ser man ju i filmerna, och ær ju vældigt stiligt.
  på dessa events med så fint underlag som betong och många bilar på samma plats hade det ju varit nice att ha typ ”kundvagnshjul” på stativet så kan man få snygga ”glid” runt hørn och øver en større yta. vet inte hur dessa ska monteras men det fixar ju sækert ni?!
  hade i mina øgon sett lite proffsigare ut i denna film om man inte såg att det var handhållet och lite skumpigt nær kameran gick runt framskærm mot fælg o grejer. låt mig veta vad ni tror om iden, och om det ær vært det/genomførbart.
  Mvh// Dennis Hall (amatørfotograf :P)

 2. sjunne says:

  gillar hela uppläget, det kanske inte blev riktigt som tänkt…och kanske inte värt 1800kr i soppa ;)…men det har potential att bli något riktigt bra..
  Ge inte upp!! dubbla antalet bilar så är det värt pengarna, trippla antalet så kommer jag vara där varje gång 🙂

 3. StoffeB4 says:

  Anledningen till att det blir lite hackigt är att kameran inte spelar in i mer än 25fps. Så det blir helt enkelt lite hackigt om man drar ner farten lite mkt. Måste upp på ca 50fps för det ska flyta på riktigt bra. Å då är det en annan kamera som gäller =).

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?