VECKANS GRUS V.37: Start för Superiors nya Veckoblad!

I ett led i att öka informations kring firman ännu mer och ta upp spontana småsaker som inte ryms i egna inlägg så presenterar vi ”Veckans Grus” som blir vårat veckoblad utgivet varje söndag kväll.

 

Vi uppmuntrar till att kunder använder kommentar-knappen flitigt här, såväl för saker som tagits upp och som kanske inte tagits upp…? Välkomna! 🙂

 

Då kör vi igång. Med tanke på hur lite tid man haft över för bloggning men listan på saker man fått fixad bara blivit större och större så blev det lite slumpmässigt att denna idé växte fram. Vi får se vilken riktning den tar, nu har jag iaf sållat ut ett gäng punkter till denna veckas nyhetsblad som blir det första av många, många kommande!

 

*****

SIR_Pierre; vikarien som slog en homerun direkt! Medan jag var i Europa och njöt av de exceptionella miljöer och inrättningar som finns där så klev en kultiverad och livserfaren skåning med kaxiga tendenser in på ett gästspel i bloggen. Det blev inget mindre än tre härliga körsbar på den enarmade banditen med det, jättefina besökarsiffror och fler som engagerat sig i att kommentera som vi tycker är jättekul här på Superior Imports. Well done Sir!

*****

Utförsäljningenkampanjen = snart utsålt! En tung satsning innan man stack iväg var att helt enkelt gå ”all in” på att erbjuda fulla arsenalen av villkor och därtill förutom vårat etablerade rykte som en av Sveriges bästa JDM-bilfirmor få folk att slå till på de sista BILAR TILL SALU som fanns. Med enormt stor hjälp av Daniel Troberg som fick bli ställföreträdande säljchef i min frånvaro så kan vi räkna in även detta som en hit, och nu är det få bilar kvar och många nya kunder att presentera i bloggen- så klicka nedan och läs mer om kampanjen tycker jag för att ev. sno åt er någon av de sista bilarna som finns kvar?!

 

*****

Världens första Mazda RX-7 Series 8 med Haltech-sprut – Made by Superior Imports!

Jonas från Finspång har under lång tid väntat på sin pärla som han köpte från oss. Efter att det äldre styrsystemet Apexi Power FC svikit gång på gång monterat på denna nyare årsmodell av RX-7 så bestämde vi oss för att i samarbete med våran #1 leverantör av sprut hitta en toppmodern lösning.

 

I fredags kväll rullade den ut från garaget med en snäll grundmapp på blyga 0.75 bar. Fortsättning följer här, men vi är stolta och would like to thank Haltech very much for their support att vi nu står fortsatt längst fram när det gäller kunskap om de nyare ”sjuorna” ska ”Series 8″…

*****

Nya MAJOR BY SUPERIORIMPORTS remskivor till Nissan RB25 och RB26 snart klara! Johan Carlsson var flitig under min frånvaro och passade på att i samband med den senaste motorn från MajoR ta fram en uppsättning superläckra och lika funktionella remskivor till Nissans vassaste motorer. Mer info om detta kommer, men vi passar på och ge Johan stort plus för att fortsätta axla stort ansvar för att utveckla nya produkter för vårat varumärke som det kommer satsas tungt på under höst/vinter…

*****

Superior-verkstaden i Katrineholm växer? Efter ett väldigt lyckat möte med våran hyresvärd och ägaren till lokalerna så ventilerade vi olika ideér för framtiden. Det är bara erkänna, vi har väldigt enkla lokaler sett till vad vi håller på med- och växtvärken har varit olidligt i minst två år. Det var ett väldigt positivt möte där man själv fick chansen att berätta om vilka ambitioner vi har på Superior Imports, och vilken roll verkstaden ska hålla i detta. Blir väl flitiga uppdateringar om saken framöver… 

*****

Första Toyota Supra NA-T projektet underväg!

En riktig profil, åtminstonde från mig som haft det sanna nöjet att umgås lite mer med mannen; är Johan Lind från Sälen. Han driver företaget SVENSK MURDESIGN som precis som vi inom vårat segment riktar sig mot premiumsegmentet i sin bransch. Vi kommer berätta mer om projektet och officiellt (för andra gången) välkomna Johans kvarstannande i familjen.

 

Som rubriken skvallrar om så är det denna Supra NA som ska få fullständig make-over från oss i motorn. Det finns som sagt mycket, mycket mer att berätta- inte minst om bilens väldigt specialla modellkod. Men just nu nöjer vi oss bara med en liten bild på en bil jag tror starkt på inför säsongen 2K11…

*****

Ett otroligt välputsat motorrum- Freddan från Katrineholm vägrar kompromissa!

Ett till icke officiellt välkomnande men ändock ett ärevärdigt nämnande ger vi Daniel Trobergs kusin ”Freddan” som slog till på en otroligt välskött och roligt uppgraderad Toyota Soarer som vi haft i lager ett tag utan att någon vågat öppna plånboken för att köpa detta exemplariskt välskötta ex. av nyare Soarer.

 

Förre ägaren var pedant, men jag undrar vad man då kan kalla Freddan som ögonblickligen högg i motorrummet; även om han blygt sa att ”han knappt hunnit halvvägs” när jag tog denna bild. Sjukt roligt när en bil får en ägare som känns helgjutet ”rätt man till rätt bil”! 🙂

*****

Sök tröst hos Superior Syd media i höstmörkret; många nya filmer på gång! Vårat stjärnskott David från Superior Syd tog en liten break efter det stora Time Attack event vi höll på Mantorp Park där vi filmade för fullt. Nu börjar det bli dags igen att tillsammans ta fram höstens stora värmeljus i form utav produktioner från Action Meet, Time Attack, Wangan Meet samt att även Phantom Supran ska få sin egna film. Visst börjar man längta efter att för fjortontusende gången sett den tokfeta filmen från Gatebil Mantorp…?

 

Gatebil Sverige 2010 at Mantorp Park trailer – Superior Syd from Superior Syd on Vimeo.

*****

 

Det var allt för denna vecka, nu hoppas jag få mer tid att hålla igång bloggen som vanligt ihop med min nya partner SIR_Pierre. Blir fortsatt tungt med kontorsarbete, men snart lättar det nog!

 

Nytt nyhetsblad nästa söndag, hoppas vi kan få mycket feedback om vad ni tycker om denna idé!

6 tankar om “VECKANS GRUS V.37: Start för Superiors nya Veckoblad!

 1. SIR_Pierre says:

  Ojoj. gratulerar till alla nya ägare! Ser fram emot att få se er använda bilarna.
  Jag tycker det är mycket kul att skriva här JUST för att folk kommenterar så flitigt, Inlägget slutar inte med min punkt utan det är egentligen bara inledningen till en trevlig diskussion bland oss alla.

  Och det känns skönt att veta att du verkligen har kunnat koppla av lite Micke och att du känner att jag hjälper dej lite på det planet. (Förvänta dej ingen happy ending)

  BTW, Mantorp klippet (Det färdiga) finns inte på youtube längre.

 2. David.J GC8 Type R - Superior Syd says:

  Den finns kvar på min youtube. Men är spärrad för folk från bl.a sverige pga upphovsrättslagen. Troligen pga Kent låten.

  även i dessa länder är den spärrad. Argentina, Austria, Belgium, Chile, Denmark, Finland, Germany, Greece, Hungary, Norway, Philippines, Poland, Portugal, Romania, Russia, Saudi Arabia, Singapore, Sweden, Switzerland, Thailand

  Den finns dock kvar på vimeo.

  http://www.vimeo.com/13671122

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?