Välkomna till Superior Imports RELOAD höstkampanj!

Lagom till att säsongen rinner mot sitt slut går vi på offensiven för att utöka Superior-familjen i god tid till nästa säsong. Under de närmsta dagarna kommer ni i denna avdelning se hur lagret i ett raskt tempo uppdateras med framförallt riktigt bra priser på samtliga bilar vi har hemma och på väg.

 

Dessutom lägger vi som grädden på moset ett par förmånliga villkor till de som bestämmer sig för att slå till på en bil under kampanjens tid:

 

-Varje bil levereras med en full tank V-POWER bensin!

 

-Du får i samband med köp oslagbara 25% rabatt extra på eftermarknadsdelar, gäller A L L T!

 

-Vi bjuder på nästa oljeservice som får tas vid valfritt tillfälle, samt en genomgång av bilen för att utvärdera och komma med förslag på uppgraderingar etc!

 

Håll fortsatt utkik här, närmsta dagarna kommer det dugga tätt med prissänkningar på lagerbilar och supererbjudanden på bilar vi har på väg från Japan. KONTAKTA OSS redan nu om du vet att något i BILAR TILL SALU delen tilltalar er!

 

UPPDATERINGAR AV BILAR SOM INGÅR I ”RELOAD” KAMPANJEN:

 

090925:

Superior Supran prissänkt till 299 000:-, LÄS MER HÄR!

 

[nggallery id=30]

 

Vänsterstyrt Topp-ex av Mazda RX-7 145 000:-, LÄS MER HÄR!

 

[nggallery id=63]

 

Skyline BCNR33 -95 prissänkt till 145 000:-, LÄS MER HÄR!

 

[nggallery id=64]

 

090926:

Extrem Nissan Skyline GT-R -94 för 105 000:-,  LÄS MER HÄR!

 

[nggallery id=67]

 

Unik Mazda RX-7 med RE-Amemiya ”Porsche 993” Bodykit, 119 000:- LÄS MER HÄR!

 

[nggallery id=49]

 

090927:

Cleant Driftprojekt: Nissan Silvia S15 Spec-R  för 135 000:-, LÄS MER HÄR!

 

[nggallery id=58]

 

091010:

 

Mazda RX-7 ”Series 8” 280HK modell med nyrenoverad motor för 155 000:-, LÄS MER HÄR!

 

[nggallery id=68]

 

091015:

 

Subaru Impreza STi Ver. 5 -98 för 105 000:-, LÄS MER HÄR!

 

[nggallery id=73]

 

091019:

Subaru Impreza Coupé – Tommy Kaira M20B för 139 000:-, LÄS MER HÄR!

[nggallery id=72]

15 tankar om “Välkomna till Superior Imports RELOAD höstkampanj!

 1. Steffen says:

  Många fina bilar och Bramstedt levererar som vanligt bra bilder 🙂 Är kul när företag väljer att lägga ner lite mer krut på bilderna på bilar som skall säljas, något som sällan förekommer i branschen.

  • Micke_J says:

   Vi tävlar bara mot oss själva, men det är ärligt talat mycket roligare att ta sig tiden att fixa sådana bilder ihop med ett proffs än de vanliga. Även om det kanske inte är en direkt anledning till att man säljer mer så stärker det varumärket iaf. Och ja, ibland är jag förvånad över att konkurrenter kan hålla igång verksamheten sett till vilka ex av bilar de tar hem och hur fattiga annonserna ser ut. Men som, sagt; vi tävlar mot oss själva i en klass för sig och ingen annan! 😉

 2. johann says:

  rätt attityd, jobbar själv lite efter det också…man vinner mycket på att bara göra det annorlunda och bättre….man blir inte bästa genom att vara mainstream;)
  lite extra cred till Bramstedt..riktigt bra bilder

  • Micke_J says:

   Vi har erfarenhet av att vara andrahandsleverantörer till kunder som köpt bilar av bägge de andra firmorna och vet vad de går för. Vi vet var vi står, och det är att vi endast tävlar mot oss själva– meningslöst att jämföra sig mot konkurrenter. Då växer man för sakta.
   Så du behöver inte göra det heller, däremot är du varmt välkommen att komma och titta på bilarna istället för att komma med subjektiva slutsatser. Man kommer inte långt med dom här i världen, bättre tala i fakta. Punkt slut. 🙂

 3. niklas says:

  men dom andra firmorna i sverige har inte den kompetens som Micke och Martin har. sen har dom inte samma service.
  kan bara svara för mig själv men ångrar inte för en sekund att jag köpte bil här och sen byggt racemotor via dom… Enligt mig är Micke och Martin i en klass för sig själva.

 4. Johan says:

  Oj oj oj om bara folket viste hur det låg till med rivaliteten på riktigt skulle dom häpna av sanningen.

  Ni tävlar bara mot er själva det köper vissa, vissa inte. Som sagt fina bilar som utmålas men i själva verket är det av samma skrot och korn som dessa andra firmor sysslar med, gamla avdankade japanska ut tjänta bilar som kommer hela, motor skadade och krockade vilket ni inte nämner alls. Kallar du det subjektiva slutsatser oxå? Snarare fakta som stämmer. Att kunna tala för sig är en sak men att hålla sig till sanningen är en annan sak. Punkt slut!

  • Micke_J says:

   Men Johan… Du kommer bara med massa antaganden, vi har auktionsprotokoll som styrker att våra bilar är utan krockskador. Det kan inte nämnas för våra konkurrenters del. Dessutom menar vi allvar när vi säger att vi tål att jämföras = ställ en av våra bilar i samma prisklass som våra konkurrenters berdvid varandra och se svaret rakt på sak.

   Och du behöver inte lita på att vi kört vårat egna race, du är återigen mer än välkommen att komma på ett seriöst besök hit och titta på bilarna så du slutar smutskasta något du inte ens sett i verkligheten. 🙂

 5. Larsson says:

  HAR alla bilar som kommer från japan till er auktionspapper? några som gått väldigt kort ser misstänka ut..

  Anser fortfarande att bästa affären på import bilar gör man genom att köpa en bil av en seriös medlem på något av dom stora uk forumen för supra evo osv osv..

  Annars är väl japcity störst på jap import is verige ett tag till i alla fall..

  • Micke_J says:

   Larsson: Alla bilar ska ha ett auktionspapper om de köpts från auktion. Inget konstigt med det. Om bilar har t.ex. bytta mätare till eftermarknads är det svårt att garantera miltal. Men seriösa objekt brukar ha en anteckning om det. Sen kan man aldrig till 100% styrka ett miltal, spelar ingen roll vart i världen man köper bil tyvärr. Men däremot så blir man sällan besviken om man håller sig till Grade 4 bilar minst som vi gör. Skicket avgör och där vet jag var vi står när det gäller vårat lager- bil för bil… 🙂

   Vill än en gång understryka att jag inte vill blanda in det jag känner till om andra importörer, håller stenhårt fast vid att vi kör vårat egna race och resten kvittar. Tjat tjat, men vi tål att jämföras med. Kom istället med en konkret jämförelse annars slösar vi bara tid här.

   Jag håller med dig om att den absolut bästa affären gör man om man slantar för ett riktigt schysst ex. från en entusiast och om man gör hela jobbet med importen samt kan bilarna utan och innan så det går att skruva helt solo. Men alla har inte dom förutsättningarna, därför finns vi där. Verkar som homeboys från andra firmor som klampat in på våran hemsida glömt att vi inte bara är bilhandlare utan har stor fokus på tuning/eftermarknad också. Våra demobilar vi själva byggt från scratch är ett ödmjukt bevis på vad vi kan. Återigen, vi tävlar inte mot någon utom oss själva. Alla är supervälkomna att utvärdera det vi gör dag för dag i bloggen genom att kommentera och fråga. Varför tror ni vi lägger energi på att öppenhjärtligt dela med oss vad vi gör dag ut och dag in? Det är för att vi är säkra på vilken kvalite vi håller, samt mer än gärna sprider våran entusiasm för hobbyn rent generellt.

   Nu kan jag tyvärr inte lägga mer tid på att svara om inte inläggen höjs ett snäpp i respektfullhet. Vi har inte sagt ett ord om andra firmor och får väl i regel skriva vad vi vill på våran hemsida där ytterligare förklaring om att vi håller oss till fakta långt före normen inte behöver förklaras.

   Larsson och Johan, ni är fortfarande varmt välkomna till verkstaden så gör vi en grej av det här i bloggen. Tills ni bemöter detta IRL och ger oss en ärlig chans istället för att fortsätta med antaganden, misstankar och tröstlöst färgade åsikter här. Peace! 🙂

 6. Edin says:

  Nej nu blir jag småarg.. Har köpt bilar hos Superior Imports sen jag började med bilar, och det var när jag var 19 år.. Då hade dom inte såhär välutvecklad sida eller människor som Johan och Larsson som dampade rundor.

  Larsson: Störst = bäst? Det är tack vare japcity och deras bilar som alla företag fått sånt rykte.. ”nej det är bara reparerad skitbilar som kommer från Japan” Du ska veta att japcity tar hem större delen av sina sina bilar från england.. Sen, bara för att det är en seriös kille på ett seriöst forum så betyder det inte att han vet historiken på sin bil. Jo, om han köpt den ny kanske, men annars är det lika ”farligt” att köpa en bil här som i där..

  Och Johan.. var är dina ögon? snälla? Läs lite vad det står i försäljningstrådarna. tex: Lätt reparationshistorik fram, frontpanel bytt. Airbag borttagen (auktionsblad som styrker detta bifogas) det står så om du läser om silvian..
  Eller om du läser om andra bilar står det ”ingen reparationshistorik”. Står det ingenting så är det inte jättesvårt att fråga. Får du inte ett ärligt svar av dessa killar så får du inte det av någon.
  Och det där om motorer, låt säg om du vill köpa bil av Superior imports. Och ni hittar en bil som du gillar. Ja då kan du få hela jävla specen i huvudet om du så önskar. Där ska det stå ifall motorn är kass. Det är så det funkar, har importerat här och jag vet hur det går till. Testa så får du se. Då får du det till och med bevisat att du har så jävla fel.

 7. Sjunne says:

  Haha intressant läsning. Alla har vi olika erfarenheter. Tänker inte sjunka till samma nivå. Men det fanns en anledning att jag vände mig till siab och inte jap-import. 🙂 jobbar man som säljare lär man sig att sortera skitsnacket;)

  • Micke_J says:

   ”Haters are a big part of the Game”, tyvärr. Men det var längesen man tog åt sig då man vet hur mån man är om att bilarna ska göra reklam för sig. Så i de flesta fall som folk dissar så är det av jävighet mot andra firmor eller ren okunskap…

  • Micke_J says:

   Jag säger som jag sagt från första början: Låt bilarna sköta snacket istället. Alla är välkomna att åka till konkurrenter och titta vad de får för pengarna innan de kommer till oss. Sätter punkt här men tackar alla för att skapat lite debatt, även om det alltid kommer vara så att personlig smak även kan avgöra vart man väljer sig. 🙂

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?