Toyota Soarer med T&E Vertex kjolpaket utvecklas vidare!

Toyota Soarer och import direkt från Japan av dom är något jag gjort ända sen tidigt 2000-tal. Är faktiskt den bil som lett vägen för mig i att bli riktigterfaren i branschen, kulmen av allt man jobbat med de senaste åren ser ni i mitt egna 200MPH SOARER projekt som ständigt är under utveckling.

 

Detsamma kan man säga om denna sjukt grymma -99 årsmodell Toyota Soarer som Martin i Edsbyn äger, självklart importerad av oss på Superior Imports för snart 3 år sedan:

 

 

LÄS HANS SPECLISTA här, riktigt rolig bil som jag lätt klassar som en av de grymmaste Soarer i Sverige ihop med min egen och Edins röda (som ni kommer läsa mycket mer om här framöver också). Denna har bl.a. annan diff, BBS-fälgar, Varis kolfiberhuv och så den übercoola T&E VERTEX fronten.

 

Det roliga och egentligen anledningen till att jag nämner Martins vrålåk är att han nu kommer göra en nysatsning som kommer mynna ut i något som t.o.m. får mig själv att känna lite avundsjuka. En bild säger mer än tusen ord va? 😉

 

 

Gubbarna på Vertex vet vad dom sysslar med och är stora förebilder för mig själv, och lite luddigt sagt även för Martin. Vad som komma skall får ni veta när allt är klart… 😉

 

KONTAKTA OSS ifall du är sugen på import av Soarer direkt från Japan!

5 tankar om “Toyota Soarer med T&E Vertex kjolpaket utvecklas vidare!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?