Välkommen Fredrik! Ny Subaru Legacy GT-B E-tune rullar nu i Åby!

exmez-valkommenFredrik Stenberg från Åby (Norrköping) kollade runt ett tag efter en praktisk men cool JDM-bil. Det fanns ingen riktig plan med det hela, enda som var spikat var att prestandan skulle vara bättre än nuvarande VW Passat Turbo.

 

Ingen tuff match för de flesta överladdade JDM-bilar som sålts, men så ska den ju ha rätt look också. Vara bekväm att köra. Sen ska den självklart också dra ifrån polarens bil och slutligen också kännas pålitlig i alla lägen…

 

Valet blev… Subaru Legacy GT-B E-tune Wagon, dessutom en med väldigt sällsynt kjolpaket och av en årsmodell som det idag bara finns en handfull av i Sverige!

 

 

En bra deal där Fredrik själv med sitt kunnande skulle fixa småskavanker på det låååga kjolpaket samt en finans tack vare våran senaste kampanj, så var vi där i Katrineholm i fredags och kunde skicka iväg bilen. Hanns även med en god lunch och en kort men ”tappa hakan” distinkt uppvisning i fickparkering; kan vara så att Fredrik är vassast i Superior-familjen på detta moment vad det nu kan inbringa för ära? 😉

 

Stort tack till Daniel Troberg som skötte kundkontakten från början till slut, här på bilden till höger givandes bilen en sista avspolning innan leverans.

 

Han fick även ta hand om supporten bara stunden efter leverans då bilens batteri olyckligt inte vara med och lira längre.

 

Men det löste sig, och nu hoppas vi Fredriks sleeper med 280HK Twin-Turbo och ställbara stötdämpare gör mos av alla enormt mycket dyrare tyska herrgårdsvagnar som vågar kalla sig sportiga! 🙂

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=ph2c6_rNdCE&feature=related

 

Vi är enormt stora fans av Subaru Legacy och när den finns i lika vasst utförande fast kombi så undrar jag om ordet ”bruksvänlighet” får en helt ny innebörd…?

 

Grattis och än en gång välkommen till Superior-familjen Fredrik!

6 tankar om “Välkommen Fredrik! Ny Subaru Legacy GT-B E-tune rullar nu i Åby!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?