UTFÖRSÄLJNING! Alla förmåner vid bilköp just nu, inkl. finansiering:

Nu är det dags för utförsäljning av alla bilar! Vi siktar på att hitta nya ägare till våra fina bilar så sommaren och den milda hösten kan avnjutas för fulla muggar. Förra året höll säsongen på in t.o.m. November, massor av härliga mil att avnjuta ännu denna säsong!

 

 

Förutom prissänkningar på varje bil kryddar vi även med en rad förmånliga villkor till de som beslutar sig för att köpa en av våra kampanjbilar:

 

FINANSIERING: Lagom till denna storslagna kampanj har vi nu tagit fram en möjlighet att köpa våra bilar med finansiering med väldigt förmånliga villkor! KONTAKTA OSS när du bestämt dig för en bil inom kampanjen, så förklarar vi närmare hur finansen går till på smidigast möjliga vis för dig!

 

FRI SERVICE ETT ÅR / 500 MIL: För att ytterligare underlätta din ägare förutom den tekniska support som alltid ingår när du köper bil hos oss; så bjuder vi på nästa service av bilen. Alla våra bilar levereras genomgångna och nyservade, men då vet du att beroende på körsträcka du är välkommen att kostnadsfritt boka in dig under 2011 också. Vi passar då samtidigt på att ge bilen en grundlig genomgång för att komma med förslag på uppgraderingar och dylikt vid detta servicetillfälle.

 

GRATIS BANKÖRNINGAR SÄSONG 2K11: Köper du en av våra kampanjbilar kan du redan nu börja ladda för en handfull kvalitativa tillfällen att prova den på bana; helt gratis! Vi har som mål att alltid sporra våra kunder till att få ut max av sin Japanska sportbil, och vart gör du detta bättre än på en riktig bana under säkra och kontrollerade former? Vi finns med dig hela tiden, såväl före, under och efter körningen för att ge feedback samt hela tiden se till att din bil går bra. Blir du näste förare att kvala in till Team: Superior under någon av våra Time Attack körningar…?

 
MR CAP LACKFÖRSEGLING (FormulaU): För att få det där lilla extra av lacken på din nya bil har vi nu inlett ett samarbete med MR CAP ARLANDASTAD. Stationschef Daniel Karlsson är en trogen Superior Imports kund själv, och tar extra väl hand om din bil nya bil. Med deras marknadsledande FormulaU-behandling av lacken får du glans som en Ferrari, men skydd som anstår en bil som brukas dagligen. KONTAKTA OSS för att få höra mer om vilka förmånliga erbjudanden som ingår hos MR CAP i samband med denna kampanj!

 

KRAFTIGA RABATTER PÅ TRIM/STYLING & VERKSTADSJOBB: Vi på Superior Imports säljer och monterar all typ av eftermarknads trimdelar och styling. Vi har ”top of the line” leverantörer av allt du kan önska dig till din bil, och våran kompetens inom allt från vanlig montering och service till riktiga racelösningar saknar motstycke hos någon annan bilimportör i Sverige. I samband med ditt bilköp ger vi minst 25% rakt av på alla jobb ni önskar beställa. Detta kan avtalas och nyttjas även på längre sikt, varför inte skissa upp ditt drömprojekt och visa för oss- så ordnar vi allt lagom till säsong 2K11?

 

Välkommen till Superior-familjen redan i år, tveka inte att KONTAKTA OSS! 🙂

8 tankar om “UTFÖRSÄLJNING! Alla förmåner vid bilköp just nu, inkl. finansiering:

  1. Jakob says:

    Grymt jobb med sidan, riktigt bra att filmerna e samlade på ett ställe 🙂
    Ni har inte funderat på ett forum där man kan komma i kontakt med andra i superior familjen o se på deras projekt disskutera problem man kanske stöter på, en liten ide bara.

    • Micke_J says:

      Roliga är att Peter Antoine gjorde sig ett namn lokalt i Södertälje först, säkert ett decennium innan medieamarkt ens var påtänkt i Sverige. Minns bland alla hans otroliga utspel och kommentarer att en rykande färsk Zlatan i Malmö var ”en arrogant diva som skiter i sporten” och att det var en talang som aldrig skulle bli något av därav. Nostalgi är kul. 🙂

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?