GALLERI: Superior Syd Davids Subaru Impreza GC8 STi Type-R!

En första titt på denna underbarta DIREKTIMPORTERADE FRÅN JAPAN Subaru Impreza GC8 STi Type-R som tillhör våran mediakille David @ Superior Syd. Han har redan varit i farten med både P1 frontläpp, vita blinkers och en del småtrim såsom frontmatad Intercooler och främre rör.

 

Kopplingen sa upp sig direkt efter det, så blev en Exedy Steg 1 som ska klara hårda starter om ny programvara som ger en bra bit över 300HK. Med de kaxiga Tein-coilovers som sitter på och Type-R’ens brukligt uppmuntrande till aggresiv körstil; så bör det gå undan när allt är färdigt!

 

 

Det återstår ännu att ge bilen en rejäl omgång med polermaskinen, men det tror jag Dan @ Superior Syd råder bot på inom kort. Ni kommer få se bilen debutera officiellt på Wangan Meet som vi ska berätta om lite längre fram här i bloggen. Men håll med om att den redan nu är duktigt tuff? 😀

 

[nggallery id=178]

 

Vi har senaste året verkligen börjat luta oss starkt till det roligaste Subaru producerade ”gömt” i Japan, KONTAKTA OSS och hör efter allt roligt som går att KÖPA DIREKT I JAPAN!

3 tankar om “GALLERI: Superior Syd Davids Subaru Impreza GC8 STi Type-R!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?