Två vassa Mazda RX-7 i verkstaden just nu:

Förra veckan fick vi in två stycken Mazda RX-7, en av våra absoluta favoritbilar som vi verkligen gjort oss kända för att kunna utan och innan. Projekten kan variera från att felsöka varför fönsterhissen hackar till fullfjädrade racebyggen där vi gör allt från att ta ur motor, turbokonvertera till singel och kör all setup med styrsystem/mappning etc.

 

De två kundbilar som kom in igår var inte några blyga pojkar, även om de nedmonterade inte ser ut att vara så mycket för världen:

 

 

Vi kommer helt klart berätta mer om vad vi gör med varje bil, och vems de är ihop med lite bilder på dom när de är ”sig själva”. Kan iaf avslöja att den högra är en stor profil på GARAGET.ORG och ska få en hel del servicejobb, medan den till höger är vårat överlägset mest ambitiösa racebygge till säsong 2K10 = massa spännande saker som komma skall i bloggen!

 

Utöver det så är det som vanligt massa bollar i luften just nu. Inatt och imorn natt blir det långkörare för att försöka lägga in en extra växel i att hitta bilar åt just nu tre till antalet kunder. Elmia måste vi också förhoppningsvis få mer info om, samtidigt som det köpts in nya bilar till lagret.

 

Besök oss fortlöpande för att hänga med i svängarna…! 🙂

4 tankar om “Två vassa Mazda RX-7 i verkstaden just nu:

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?