TEASER: Mazda RX-7 ”JDM style” på väg till oss!

Lade upp en liten fingervisning om en bil som är på väg hemåt till oss förut i bloggen. Delar med mig av två bilder till så de som är i marknaden för en tuff RX-7 får något att fundera efter. Bilen kommer ut på annons med tjugotalet bilder och full spec i veckan…

 

 

Någon beskrev bilen som ”ett projekt en Japansk gymnasieklass satt ihop” och jag kan bara se det som något smickrande. Bilen har en väldigt lång lista på roliga eftermarknadsdelar som ger den ett unikt för Sverige ”JDM-stuk”. Det är inga billiga bitar heller som är monterade av klåpare, märks att en sann entusiast som vill ha ”mycket av det goda” ägt bilen!

 

Vad sägs t.ex. om Cusco bur, stor GT-vinge i kolfiber, fina coil-overs samt i övrigt speciella bitar på utsidan som andra lampor/blinkers och en sällsynt frontläpp?

 

 

Även i motorrummet är det som ni ser ombonat med det dyraste luftfilterkit och hardpipe som finns; HKS Type-RS. Bilen är i riktigt bra skick, någon kommer göra ett roligt fynd här- KONTAKTA OSS ifall intresse finns för prisuppgift!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?