Två teaserbilder innan möte med revisorn: JDM Face-off ”Track”!

We ain’t got much time! Men självklart kan man inte låta bli att slänga upp en teaser på det första SUPERIOR SELECTED galleriet vi har på väg ut från http://main.superiorimports.se/trackdaytime-attack-mantorp-2k10.

 

Är faktiskt tre stycken inbokade från Martin ”BILBILDER.SE” Persson inom kort, samt ett från en ny samarbetspartner… just ja, ett till från en ”joker” på plats. Good times, good times… 🙂

 

 

(Honey, we got twins! Fick höra igår av någon klurig kille att röd var den ”sämsta” färgen på en Nissan GT-R. Är benägen att inte hålla med då röd är en så klockren neutral färg ju! Ska jag sticka ut hakan så tycker jag svart är sämsta färgen då de breda formerna försvinner- bilen ser bara ut som en ”dagens” Val Kilmer!)

 

 

(Denna Del Sol var faktiskt bland träffens allra kvickaste, och tiden 1.32,5 inger djup respekt från min sida. Kan det vara en av Sveriges snabbaste gatbils-Hondor runt Mantorp Park? Imponerande att se en bil jag gillat i smyg i yngre dagar vara så snabb, även om man även ofta förknippat det med att vara en ”tjej-bil” eller något… 😉 ).

 

Det är allt ni får nu eftersom det måste fixas kaffe innan man sticker iväg till revisorn! Hata inte ner på teasers, utan hoppas ni anammar samma tänk som en själv = bättre än inget alls!

 

Vi har som sagt en hel del bilder från vårat ess Martin Persson på väg ut framöver. Men även andra fotografer. Så fort David Johansson vilat ut sig lite så kommer även filmer. Mums!

6 tankar om “Två teaserbilder innan möte med revisorn: JDM Face-off ”Track”!

  1. Jari says:

    Tackar för komplimangen och bilden (på del solen)! Är sjukt nöjd med motorn (nybyggd 2,0 NA), till nästa år blir det en diffbroms då jag har problem att komma ut ur kurvorna, speciellt chikanen och hårnålen. Ser fram emot nästa års JDM faceoff träffar!

    mvh Jari

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?