Superior Media vill rikta ett stort tack till Autoropa och IKC-fonder!

Vilken brutalt tråkig rubrik, men jag vet att de flesta av er hajade till när ni lästas AUTOROPAiaf. Vi vet ju alla att det är nästan en institution här i Sverige när det gäller att leverera alla (well, nästan) bilentusiasters favoritmärke #1 Ferrari.

 

Vi hade ju nöjet att via SIR_PIERRES entusiastiska initiativ och fotograf Martin BILBILDER.SE Perssons återkommande ”borde du inte åka till…” tjat ( 😉 ) tvinga fram ett schema som klämde in en banträff på Knutstorp där ovan nämnda företag skulle hålla hov.

 

Egentligen hade vi redan smäckat programm med Vallåkraträffen dit Bilsport bjudit in oss, men vi gav oss alla fan på att skippa ett par timmars sömn och med ryslig effektivitet hinna med detta också. Men facit på hand, så var det nog det klokaste och roligaste impulsbeslut vi gjort- därför vill vi passa på och tacka de som gjorde det möjligt!

 

 

(Vi går rakt på sak och lyfter fram Martin Nelson (t.h) som är försäljningschef på Autoropa och var våran kontaktperson hela träffen. Från första stund då jag lite bryskt frågade var bilarna kommer gå in i depå igen; till att vi domderade och hade oss med våran kamera-utrustning så var Martin en rejäl klippa. Vi fick ett bemötande och respekt av sällan skådat slag trots att vi kommit ”från ingenstans” ur deras synvinkel. Kan ni namnge vad det är för legendar till vänster om Martin som vi mer än en gång hade kamerorna på när han smiskade runt banan…?)

 

 

(En annan otroligt positiv ”överraskning” var att en av de första ”wow, den måste vi filma” bilarna *Ferrari 599 GTO* vi satte kameran på hade en av träffens huvudsponsorer bakom ratten. Inge Knutsson @ IKC FONDER var en lika glad och entusiastisk bilägare som alla vi andra, och var precis som all annan personal på plats extremt tillmötesgående medan vi slet häcken av oss för att skifta kameror mellan bilar etc. Kanske en lektion till alla er som agerar med ”luft under vingarna” att t.o.m. någon som har en handfull Ferraris att leka som han vill med på en banträff ändå kan hålla fötterna på jorden. Hmm…! 😉 )

 

(Detta gula underverk var ett av Inges vrålåk som han hade med under dagen, en Ferrari F430 Scuderia 16M som fick agera taxi mer än en gång åt IKC FONDERS kunder/partners. Vågar jag hetsa med att den ofta fick åka ”längs med” en annan F430 Scuderia av urläcker grå kulör och att våra kameror var på konstant…?)

 

 

(En härlig actionbild på Inge Knutssons 599GTO, våran fotograf Martin Persson var i högform hela dagen och det kommer minst två SUPERIOR SELECTED gallerier med massa bloggande från dagen framöver. Allra mest ser vi ju fram emot det monster som ni ser i ingressen till detta inlägg, kan ni gissa skillnaden mellan den och denna GTO som redan den är en otroligt exklusiv modell?)

 

Bloggen har tjockat ihop sig totalt likt en pâtisseries utbud av bakelser en måndag morgon i någon vacker fransk sommarstad, det finns helt enkelt för mycket av det goda helt plötsligt och man har svårt att bestämma sig! Men vi ska göra vårat bästa, även om högsäsongen gör att bloggandet får skötas på övertid > sömn om ni förstår vad jag menar…

 

Kommer som sagt mycket mer från denna halvdag vi var på plats, ni som älskar det säregna ljud en bil med det stegrande hästen ger ifrån sig- ni kommer få erat lystmäte framöver här hos oss.

 

Missa inte att ”GILLA” VÅR FACEBOOK (KLICKA!) för att alltid ha koll på det som händer i bloggen, där kommer även teasers då och då!

2 tankar om “Superior Media vill rikta ett stort tack till Autoropa och IKC-fonder!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?