Tryck gärna på ”Kommentera” i inläggen – Nytt spamfiler installerat!

Ett småtråkigt inlägg, men med bakgrund av att vi hade totalt stopp i våra kommentarer efter en spam-attack. Numera fixat!

Allt är utrensat och ett väldigt duktigt filter är installerat, så känn er gärna fria att klicka på ”Kommentera” för att skriva en liten rad.

Visst har Facebook skämt bort er alla, och gränssnittet här är inte det modernaste… men vi är otroligt tacksamma för respons såhär tidigt i bloggen ”re-boot”.

Bilden till höger är förresten Kim från Växjös läckra Impreza STi ”Hawk-eye” med Spec C godis på sig (om jag inte minns helt fel).

Vi bistod både genom Superior Syd verkstaden med själva importen från UK, samt att vi skötte registrering hemma i Sverige åt honom.

Den kommer köra i Svenska Time Attack mästerskapet i år, och har hört att den ”lilla” klassen ”Club” där en i stort sett original bil på gatdäck har gott om platser att anmäla sig till.

Kim har enligt rykten (!?) sagt att han kör ifrån vilken Mitsubishi Evo oavsett generation som helst om de vågar anmäla sig! Kommentar på det? 😉

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?