Tillbaka på kontoret igen, mycket att jobba ikapp…

Efter tre extremt intensiva dagar med att bromsa MAJORS senast projekt ute hos Dr. Ernie och hans DTE RACING så ligger man långt efter. Idag har jag dock massor av sysslor privat att komma ikapp med efter över en vecka med hämtmat och att man knappt lyft ett finger som inte har att göra med firman.

 

 

Har personligen lärt mig oerhört mycket av detta monster som gjorde allt utom att äta upp en. Planeringen måste bli bättre och tydligare direktiv till folk så man undviker missförstånd eller få känslan av att vara ”lämnad i sticket” är jätteviktigt. Sen kan man aldrig undvika strul och mindre katastrofer, men då gäller det att man stöttar varandra och lämnar svordomar med syrlig kritik tills efter man löst det. Så jobbar ett team!

 

Tur att just detta är poängen med att göra ”konceptjobb” som är ett bevis på vad man som verksamhet klarar av. Vill man ta klivet upp till ”nästa nivå” som vi hela tiden velat med Robins motor måste man våga bestiga farligare berg än de man redan bemästrat.

 

Det vi lär oss av detta projekt förs vidare raka spåret till dig som kund. Kan lova att det utan att ens skriftligen behövs utvärderas redan nu känner mig ett antal hundra % säkrare på att nästa projekt kommer bli mycket enklare…

 

Mera motorer från MAJOR på väg, redan nu en liten kölista- alla behöver inte vara byggda enligt samma spec som Robins 828HK best!

 

KONTAKTA OSS även om du bara vill ha en gatmotor fixad av någon som håller vad de lovar… 😎

En tanke om “Tillbaka på kontoret igen, mycket att jobba ikapp…

  1. Robin A says:

    Sjukt stort tack för allt hitentills Micke ! + Alla andra.
    Ni kommer nog få dras med min motor för tillsyn och kanske lite uppdateringar på vintrarna framöver.
    Kunde inte vart mer nöjd…..

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?