Teaser: Vänsterstyrd Mazda RX-7 snart till salu (efter en sänkning!)

Idag har vi en liten smygbild på en av våra kommande vårbilar TILL SALU, en vänsterstyrd Mazda RX-7 FD3S som Gzon pillat med under vintern för att få i skick. Bilen är nylackad och med nyrenoverad motor, plus lite annat smågodis. Nu fick den sig även en uppsättning nya fälgar, och därav teaserbilden:

 

 

Det som kändes givet och egentligen rubriken till mailet Gzon skickade mig med bildenvar den måste sänkas! Vi kommer antingen montera på ett coil-over kit eller bara en sänkningsats, allt beroende på hur någon potentiel kund kan tänka sig.

 

Vad tycker ni?” Grodögon” accepterade eller icke? Om du redan nu söker en RX-7 till sommaren och denna verkar intressant; KONTAKTA OSS redan idag!

5 tankar om “Teaser: Vänsterstyrd Mazda RX-7 snart till salu (efter en sänkning!)

  1. Ante says:

    Tycker nog bilen ser aldeles för ”snäll” ut. Hade den varit grön hade den sett ut som en liten groda i fronten. Men det kanske inte alltid är utsidan som räknas :-)Dock känns den lite smått orginell med dessa fyra lyktor vilket jag iofs gillar.

  2. Erik B says:

    Jag vet inte hur många som har sett en rx-7a i dagsljus när den har sina orginal ögonlock uppfällda. Det är inte fagert! Så jag föredrar alla typer av eftermarknadslyktor till rx-7. Dock finns det ju snyggare varianter än dessa, men de funkar tycker jag 🙂

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?