Lösningen för dig som inte har råd med en Lambo; köp en 300ZX!

Vi har under vintern börjat reka marknaderna i Japan ännu mer efter kvalitativa partners att expandera vårat utbud med. Ni har ju kanske märkt att det sedan i höstas varit rätt dött i lagret, men det är medvetet då firman ska struktureras om rejält = svårt med bilinköp just nu.

 

Men vi letar som sagt istället partners och utvärderar redan pålitliga sådanas goda vitsord för att dela med oss av ett större utbud i fjärran öst som jag tror är vettigt för alla spekulanter som vill ha top of the line JDM-bilar.

 

Fast var inte det inlägget skulle handla om, utan bara en kortis om något spännande (?!) jag hittade hos en handlare som specialiserar sig på gamla Nissan 300ZX. Vad tycks:

 

 

Vet inte vad som hänt med min bilsmak på sista tiden men… Jag tycker den är underbart ful på något tve-eggat sätt? Mest synd att de inte har ett hål i mitten på denna extrema front. Men är rätt säker på att de flesta här kommer döma ut den totalt, se det som en provokation… 😉

 

Eller finns någon där ute som föll totalt för detta ”wannabe-Lambo” stuk? Let us know…

2 tankar om “Lösningen för dig som inte har råd med en Lambo; köp en 300ZX!

  1. Steffen says:

    Förstår inte vad du menar med å dömma ut den totalt, är ju hur underbar som helst……….. Yeah Right 😉 Ibland undrar man hur vissa tänker. Givetvis förstår man ju att det är kul med bodykits som är inspirerade utav Lambos, Ferraris och övriga sport/supersportbilar men jag tycker ju ändå att de måste få det och smälta in med resten av bilen. I detta fall blir det två stora tummar ner 🙂

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?