Teaser från Ziken & min vän Henrik Lundqvist (NY Rangers)!

Suttit hela dagen idag vid datorn, hänt väldigt trevliga saker i Japan för en extremt tålmodig kunds del. Samt att man fått ringa runt till den nya skara bilkunder som anslutit Superior-familjen så processen att få dom reggade kommer igång. Med andra ord, mycket tid statiskt; och då behövs något som kryddar upp tillvaron lite. Voilá!

 

 

Mer än så får ni inte ikväll, ifall ni inte tjatar liiiite lite till- då kanske jag lägger upp en till bild innan jag går och lägger mig. Finns ett par dussin heta bilder att välja på. Snacka om angelägna bekymmer om i vilken ordning de ska läggas ut i bloggen? 😀

 

Men nu är det snart dags för mig att spela lite innebandy. ”Är det en manlig sport verkligen” kanske några av er undrar. Hmm. Skulle säga att bandy på hög nivå inte är manligare än t.ex. simhopp och ridning. Men spelar man med några som har ungefär samma (o)tekniska begåvning och mest springer som yra höns med en perfekt tackling prioriterad före en snygg dragning- då är det fan i gränslandet för vad som är manligt.

 

Men det är tur man har en rätt känd bekant som är duktigt proffs i NHL och inspirerar en att bli bättre på sporten iaf:

 

 

 

Henrik Lundqvist från New York Rangers. Brukar träffas på förfester. Superseriöst…

 

Ingen annan i kommentatorspåret som underhåller kroppen med mer fysisk aktivitet än att mecka då? 🙂

7 tankar om “Teaser från Ziken & min vän Henrik Lundqvist (NY Rangers)!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?