Supra Club Sweden + Superior Imports @ Elmia 2011 = Sant!

Aldrig varit med om såhär mycket att hålla reda på inför ett event, och ändå trodde man att man blivit erfaren vid det här laget- speciellt eftersom man nu även har massor av grymt duktigt folk som hjälper till?

 

Vad hände någonsin med ”vi kommer igång efter årsskiftet, då har vi gott om tid på oss…”? 😉

 

I sista minuten har vi även helhjärtat ställt upp och gett SUPRA CLUB SWEDEN ett hem i våran monter där våran kollega Robin Antonsson sitter som ordförande. Kommer finnas lite smått och gott från MajoR Aero för er Supra-ägare att titta på där, samt att självklart Robins Phantom Supra är den bil som frontar oss på plats.

 

 

Detta är helt klart den klubb vi har störst samarbete med av alla, och vi rekommenderar folk varmt att gå med där ifall man äger eller älskar Toyota Supra. Kom till våran monter och plocka en broschyr, enligt Robin kommer det finnas förmånliga erbjudanden för de som vill skriva upp sig i samband med mässan… 🙂

 

 

Ni minns väl att Phantom Suprans motor stod utställd i deras monter förra året, och nu kommer alltså hela ekipaget som är Sveriges snabbaste Japanska sportbil att stå hos oss.

 

Grabbarna i Katrineholm (Freddan, Jonas och Troberg) har putsat upp bilen så den är stiligare än någonsin lagom till sin comeback på mässan- missa inte det!

 

Otroligt stressigt just nu, måste t.o.m. ställa in min frisörstid abrupt vilket känns som en no-brainer för att istället vinna lite tid. Snart är det Påsk, snart börjar SuperiorTV sändas!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?