GALLERI: Upploppet inför Elmia 2011 pågår just nu i Katrineholm!

Med fler och fler lösa trådar lösta och lite medgång så körde hela ligan och lite till andra halvan av dagen i Superior-verkstaden i Katrineholm.

 

Det har varit massor av aktivitet, och det är nästan ett dussin personer som irrar omkring mig, till mesta del jobbandes med Phantom Supran som ska stå i våran monter på ELMIA CUSTOM AND MOTORSHOW 2011!

 

 

Något genialiskt snille sa på allvar till mig under kvällen ”nästa gång ser vi till att bilen står och vilar en vecka innan eventet!”. Hmm, jag undrar om det handlade om tillfälliga hjärnskador när man aldrig kan vara 100% säker på att vara färdig med allt förs man verkligen står där. Man får alltid nya idéer, nya förslag ritas upp och i praktiken uppstår alltid saker utanför ens kontroll.

 

Jajamen, därför står man där igen och även fast man kände att man var onödigt vältäckt med folk så kan man med facit på hand se att ifall dessa personer (många Katrineholmare, tack!) inte dragit sitt strå still stacken- så hade vi suttit rejält i skiten nu…

 

Men det jobbas på, och vi har faktiskt tagit hit Rani RANISFOTO.SE Giliana för att dokumentera allt i ett härligt galleri.

 

De bilder jag tagit är verkligen aptrista i jämförelse, så vi hoppas att hans kommer ut senast imorn förmiddag.

 

Ska stressas med en massa tills dess, så håll tummarna för att vi grejar det. Är främst orolig för lite möblemang och att fixa fram en TV till montern, så om någon kring JKPG-området känner för att göra en insats så ropa till. All hjälp upskattas. Men självklart har vi förhoppningsvis täckt upp det mesta nu.

 

[nggallery id=223]

 

Otroligt pressat läge nu, men ärligt talat jagar vi bara våra egna väldigt högt satta mål just nu- grunden är lagt och SuperiorTV lanseras som sagt till Långfredagen- nu kör vi! 🙂

8 tankar om “GALLERI: Upploppet inför Elmia 2011 pågår just nu i Katrineholm!

  1. Steffen says:

    Puts studs pli och parad 😉 Mäkta imponerad över folk som bjuder till och plockar ner motorn en aning för att få fram den där lilla extra showroomfinishen som gör en hel del för helhetsintrycket 🙂

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?