SUPERIOR-TV: Vi träffar Helena Wiktander från Papaya Models!

Då är det dags för våran intervju med ”event-promotion” tjejen (odefinerbar titel?) Helena Wiktander som driver agenturen PAPAYA MODELSSIR PIERRE har ju varit lite av en ”brud-jagare” här på mässan, men vi har uppriktigt nog även försökt ge en fair bild av de olika typer av tjejer som finns/jobbar på mässan.

 

 

Vi tyckte Helena och hennes företag var en bra referens för att på ett mer seriöst sätt belysa hur en ”montertjej” kan vara mer än bara typiskt objektifierade ”ögongodiset” som det brukar. Som Pierre nämner så finns det ju tyvärr tjejer som knappt kan prata för sig och bara är där för att synas = gammaldags!

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=isIn5nAj7_Q

 

Tycker nästan att intervjun vart aning överseriös om man nu får vara så rätfram och såga sig själv. Sen går det ju inte undgå att både jag och Pierre fjäskar en hel del för damen också, inte lätt att vara efterklok dock… 😉

 

Kommentera mer än gärna, tycker ni det är fair deal att ha tjejer som dessa = vackra, sexiga och dessutom med en positiv utstrålning.

 

Eller ska vi helt enkelt stå ut med de ”budget-tjejer” som bara fläker ut sig? Skapa lite debatt vettja! 🙂

2 tankar om “SUPERIOR-TV: Vi träffar Helena Wiktander från Papaya Models!

  1. Dan T SYD says:

    Ja messbrudar måste finnas. Men sen finns det ju de som man kan titta på och sen finns det ju de som man bara vill gå å spy mer eller mindre. Som sagt minns ju gatebil 2010 när de kom ur sin sovplats och maten ville ju knapt stanna kvar. Men men

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?