SUPERIOR-TV: Betygsättning av Geiros Audi A4 ”Peoples choice” 2011!

Mer än en vecka försenat har vi äntligen vårat raffinerade system för att betygsätta Sveriges främsta byggen under ELMIA CUSTOM AND MOTORSHOW 2011. Först ut Christoffer Geiros Audi A4, Peoples Choice på mässan!

 

 

Vi ville inför mässan göra ett statement om att det finns så mycket mer som kan göras inom bilhobbyn, och ska man få något gjort är det bara börja dra det tunga lasset själv! 😉

 

Vi ska inte gå mer in på det, utan ni får vara skoningslösa domare för hur ni tycker det fungerade. Vill ha kritik på det mesta; personerna i panelen – redigeringen – miljön – val av bil och betygen på den osv. osv. Speak your mind!

 

VIMEO:

 

Superior TV – Betygsättning av Christoffer Geiros AUDI A4 (People’s Choice) @ Bilsport Performance & Custom Motor Show 2011 from Superior Media on Vimeo.

 

YOUTUBE:

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=JKjz7ldrITU

 

Är otroligt stolt över att vi med så knappa resurser, men med oändligt mycket mer hjärta fått detta resultat. Men när David @ SUPERIOR MEDIA som är den stora stjärnan i detta med sin entusiasm för videoredigering, bara kan bli ännu bättre då detta verkligen var första gången han gav sig på denna sorts material- så känns framtiden ljus.

 

Vi behöver därför massor av konstruktiv kritik av er inför kommande betygsättningar från ELMIA men även kommande events. Är vi inne på rätt spår, funkar våran ”glimten i ögat” typ av bedömning…?

4 tankar om “SUPERIOR-TV: Betygsättning av Geiros Audi A4 ”Peoples choice” 2011!

 1. MA says:

  Inredningen är ju bara en 10 av 10 på bilen. Panelfolket har tre olika smaker helt och hållet vilket är bra. Mycket är som Micke säger att första anblicken av bilen som gäller vid en bedömning av detta slag. Hade ni gjort ett reportage om bilen hade ni varit tvunga att gå in på alla små detaljer som ändrats så man verkligen ser vad som ligger bakom bygget. Det absolut största missen på hela bilen är att motorrummet inte är fixat. Men detta är ett sjukt vanligt fenomen inom styling världen som måste utrotas… Har man show bil så har man…

 2. Cim says:

  Roligt att se er in action, särskilt när ni börjar bli varmare i kläderna! =)
  .
  Grymt bygge, utan tvekan, dock aningen tråkigt färgval enligt mig. Inredningen är fan 11 av 10, nytänk i Sverige! =)

 3. Ronny 'JAM' Thomasson says:

  Först vill jag poängtera att redigeringen är sjukt bra.

  Själva reportagen anser jag själv erhåller högt betyg i underhållning. Det är lättsamt utan att glida iväg. Det är konstruktivt (kritiken) vilket jag själv alltid värdesätter. Det känns genuint, rätt och slätt.

  Påminner lite om Motorjournalen och deras humor. Sen får jag hoppas att ni inte sätter Loaded i nån vägg framöver… 😉

  Råfilmen ni använder med rail/glidecam blir aldrig fel. Framförallt inte med superb redigering. Svårt att lägga till något mer konstruktivt där.

  Som Pierre skrev på Facebook, så är ni oerfarna. Så med tanke på hur bra detta är redan idag…

  …ja, jag kan bara ana hur kick-ass det kommer att bli. =)

  (Nej, jag är ingen fan-boy. Jag hade tyckt samma sak oavsett site som står för reportagen…)

 4. Ronny 'JAM' Thomasson says:

  F.ö. så gillade jag inte fälgarna, jag är mer åt eker-hållet. Men på bilen blev det kanon. Jag menar att det måste vara oerhört svårt att se bortom personligt tycke, ta ett steg bakåt och tänka om.

  Sedan finns det en enorm skillnad på bästa byggda, snyggaste, fetaste och coolaste bil. Synonymer har väldigt skillda betydelser som bedömmare.

  Bra jobbat alla. Även ni som inte syns i bild.

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?