Superior skaffar ”vänteam” i V8 Thunder Cars – Alx Danielsson in action på Knutstorp i helgen!

MEMPHIS RACING är det team som vår mediaprofil och partner i många projekt Alx Danielsson körde för ett par stints förra året. Nu knyts banden närmre mellan

detta V8 Thunder Cars team och Superior = Race till helgen för Alx där en mediaproduktion kommer göras! Sakta men säkert jobbar vi parallellt med det stora ALX DANIELSSON: FOLLOW ME TO NASCAR samt ALXNASCAR.COM med andra saker där baktanken är; att utveckla våra mediatjänster och få in partners- som våra långsiktiga nytänkande projekt inom Motorsporten kan växa av. Senast i raden, ännu en gång med Racingstjärnan Alx Danielsson som gemensam nämnare; så blir MEMPHIS RACING med en i år 4 bilar starkt stall i ”V8 Thunder Cars” ett ”vänteam” till oss:

Vi har backat Alx ett bra tag och inte desto mindre nu i hans ambitioner att slå sig in i NASCAR. När vi fört diskussioner om hur idealiskt det vore att väva ihop snarlika V8 Thunder Cars här i Sverige med NASCAR tillsammans med Alx och hans mediapartner Superior; så bestämde vi oss för att köra på.

Till en början har vi anlitat Superior för en mindre videoproduktion som visar vad vi på Memphis Racing står för: Passion, kompetens och ett jäkla ”go” utöver det vanliga i teamet.

Det ska bli oerhört kul att sparka igång säsongen ihop med våra partners och sponsorer på detta sätt.

Premiären på Knutstorp Ring nu till helgen kommer ha en alldeles särskild spänning i luften, och vi är övertygade om att rekryteringen av Alx detta och nästa race på Falkenberg till att börja med dessutom ger avtryck på resten av förarna!

Richard Berggren , Teamchef – Memphis Racing. Det är inte svårt att se vilket uppsving V8 Thunder Cars haft på bara ett fåtal säsonger sedan den ”nya generationen” Camaro kom till. I år följs serien t.o.m. Live i nationell TV när SVT visar allt klockan 14.00 på lördag. Att vi på Superior är svårt V8-skadade sedan den närmast uppenbarelse som vi hade i North Carolina med Alx test där i Januari, följt av vår enormt lyckade promo inför sommarens dokumentär vi producerar med sändning på Viasat Motor i potten… det är inte svårt att förstå: Alx Danielsson: Follow me to NASCAR from Superior Media on Vimeo. I Alx Danielsson har jag inte bara funnit en god vän för livet, utan någon som visat sig vara en fantastiskt dynamisk person att utveckla delar av vår mediaverksamhet kring. Det har redan på bara ett års tid lett till flera uppdrag och många nya vänner & partners som uppskattat våra tjänster samt nytänkande i en svår bransch. Med Richard och hans Memphis Racing kan vi sätta bock för att ha en trygg plattform när det gäller det närmsta vi kan komma ”NASCAR i Sverige”. Dessutom har vi god stöttning från Magnus Öhrström Ring Knutstorp detta tillfälle, vi trivs som fisken i vattnet med att spela in media här! – Mikael Jarosinski, Säljchef & Kreativt ansvarig – Superior Media. (I år har serien utökats med bl.a. Ford Mustang = Ännu mer V8-älskande att ägna sig åt!) Vår huvudansvarige Foto/Redigerings-mästare David Johansson åker ner på fredag för att påbörja uppdraget, samt att vi tar dit vår Superior Selected fotograf NILS GUNNARSSON för att ta några episka promobilder ute på banan. Låter sannerligen som en riktigt häftig helg och överhuvudtaget ännu ett spännande projekt för Superior att bli involverade i under sommaren! – – – – – Med tre hungriga unga förare och Alx i bil #48 vet ni vad ni ska följa i helgen lördag kl. 14.00 på SVT! Ser ni dessutom en ”S-logo” på en av dom så vet ni att allt ös fångas av oss… Shake & Bake, let´s go racing boys!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?