Speedhunters med Mad Mike och Fredric Aasbo till Gatebil Mantorp 2013!

Just när man funderade över om det var dags att efter tre starka år på Gatebil Mantorp kanske göra det till en turist-grej… så släpper SPEEDHUNTERS.COM bomben:

Efter förra årets succé på Rudskogen då ”Mad Mike” tog med sin ”MadBull” och Aasbo debuterade sin GT86; så upprepar de konceptet i Sverige i år!

Förändringen blir att ”Mike” istället tar sin Mazda RX-8 med Tre-Rotors 20B Wankel-motor:

Det ska bli mycket spännande att se vad de två giganterna i internationell drifting kan göra på Mantorp Park där ”entry speed” efter start och mål är kring 160km/h.

Vi har sedan 2010 varit på plats, och våra tre videoproduktioner från detta event är lite av det som satte oss på kartan i att leverera hög-kvalitativ video från gräsrots-motorsport:

GATEBIL MANTORP 2010:

Gatebil Sweden 2010 at Mantorp Park – Superior Media from Superior Media on Vimeo.

GATEBIL MANTORP 2011:

Superior Media – Gatebil Festival @ Mantorp Park 2011 from Superior Media on Vimeo.

GATEBIL ”ALL IN” 2011:

Superior Media – Gatebil All In @ Mantorp Park 2011 from Superior Media on Vimeo.

Vi vet att många önskar och har gett oss väldans mycket positivt stöd över att 2012 års filmer ska komma ut.

Vi vill än en gång passa på att säga, att vi önskar inget hellre än att det gick hitta lösningar för att frigöra den effektiva tid som filmerna kräver.

Tyvärr blev det så att vissa pusselbitar vi hade hoppats på försvann under fjolåret, och det är svårt att göra en film enbart på ”kvällstimmar efter jobbet”- hur mycket man än brinner för alla er Svenska & Norska Driftare.

Ingen av filmerna har haft någon som helst finansiering, och budget för att kalla det marknadsföring tog nog slut redan inför 2011… så det hela har drivits av vår egna samt er passion för det hela- plus kopiöst många ”gratis” timmar från framförallt David Johansson & mig själv…

(Gatebil är Gatebil. Saker… händer. Från vänster: David Johansson, Mikael Jarosinski & Rani Giliana. Foto: Martin Persson.)

Men! Glädjande nog så har vi sedan länge jobbat på en långsiktig plan för att inte bara dessa produktioner ska bli av… utan att det blir en återkommande företeelse plus att de kommer ut snabbare (!!!).

Nu är vi långt ifrån den nivån, och allt hänger på partners med sikte på 2014… men det gemene man alltid kan göra är att dela filmerna och bara vara positiva på t.ex. VÅR FACEBOOK.

Det betyder massor. Men in och läs HELA PRESSRELEASEN för Speedhunters närvaro på Mantorp nu!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?