SUPERIOR SELECTED: Tjofs Media på plats @ Gatebil Rudskogen 2011!

En glad överraskning för er alla, som precis som jag inte kunde vara på Gatebil Rudskogen nu i helgen- är att vi på SUPERIOR SELECTED har Oskar @ TJOFS MEDIA där för att fota åt oss.

 

Detta går inte jämföra med den enorma satsning vi hade på GATEBIL MANTORP (BOKMÄRK!) som ännu har roligt godis som kommer ut, och dessutom jobbas det hårt med våran storfilm från det eventet.

 

Men men, detta är mycket bättre än inget. Så vi kör på och sätter igång. Det har redan dykt upp ett tidigt galleri, som visar att vi missar alldeles för mycket kul just nu. Men vad göra, bara njuta av hans bilder som en tillfällig remedy och längta framåt Action Meet som är vårat nästa stora event…

 

 

Vill passa på och ge Oskar Karlsson som en hejdundrande klapp på ryggen över att han var enda fotograf som tog sin röv till förmodligen årets fetaste, galnaste och trippigaste (är det ens ett ord på svenska?) event detta år när alla andra var låsta. Well done kid!

 

(Denna Mitsubishi Evo VII som en gång i tiden kom som ett halvfärdigt Time Attack bygge från Japan har sedan dess fått massor gjort hos våra vänner på JRM RACING. En bil som ska gå ”allt eller inget” har sällan små ras, så det har varit ett par motgångar och långa stunder på verkstaden- men nu verkar detta norska monster vara på fötter igen och kommer säkerligen köra bra tider i ”Extreme” serien…)

 

 

(En riktig ”Drift missile” som denna Silvia pick-up ska ha battle scars och skador som i bästa fall är reparerade med ren vilja och inte mycket mer. Man märker att norrmännen i sin brist på att kunna regga JDM-importer ofta går mycket längre i hur de brukar sina bilar; och det är bara älska dom för det!)

 

 

(Old schoool VW for the children bro’! Vette sjutton vad som skulle hända om man lyckades få upp denna på ställ dock, någon som vågar köra en ”death watch” på hur lång tid det skulle ta innan den tippade över? Eller är man helt ute och cyklar nu…?)

 

 

(En Mazda RX-7 med RE-Amemiyas riktiga GT-kit smakar riktigt gott, kan tänka mig han slängde av diffuser bak för att ”gå brett” denna gång, annars är bilen nästan fulländad. En galet fet flamma gör det hela bara bättre, ge mig lite skymning så är det galleriets bästa bild.)

 

 

(Det riktigt roliga med Gatebil-events är vilken sjuk blandning av bilar det är. Allt från häckar som det trimmats skiten ur, till super-exotiska bilar i nyskick för flera miljoner kronor. Kul att få se lite gammel-jänk som det är tänkt att svänga med också. Har aldrig haft något emot US-bilar utan är nog mer påläst och större entusiast än många posörer, men säg mig; hur spännande är det när 99% av dom är gjorda för stripp och har relativt lika rececpt för det också?)

 

 

(Enda jag kan tänka på när jag ser den här bilden; är att jag varken vill 1. Byta plats med den som rattar (?!) crossen. 2. Vara den som fotar om tyngdlagen skulle bestämma sig för att säga sitt. 😉 )

 

Suveränt av Oskar att fixa dessa bilder, hyper-aktuellt dessutom. Han har ett par tusen (!) till där det säkerligen kommer leta upp sig ett par gallerier här i bloggen under morgondagen och kommande vecka. Men tycker vi alla säger GILLAR PÅ FACEBOOK över att någon went the distance och ordnade godis från Rudskogen. Tack än en gång!

 

Blir nog rätt lugnt i bloggen resten av denna lördag, men hoppas alla har en supertrevlig helg och får massor gjort; eller kopplar av ordentligt om det är samma cup of tea som man själv dricker! 🙂

4 tankar om “SUPERIOR SELECTED: Tjofs Media på plats @ Gatebil Rudskogen 2011!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?