”Hur går det med Superior Media filmen från Gatebil Mantorp?”

Vi får mycket förfrågningar om allt material SUPERIOR MEDIA spelade in på GATEBIL MANTORP 2011, och det med allt rätt- vi lyckades fångar flera timmar av balla bilar, härlig stämning och allt mittimellan det. Problemet är bara att vi också måste gå igenom allting minut för minut, och sålla ut det allra bästa till er. Skåda:

 

 

Detta är resultatet av låånga nätter och hela förmiddagen idag där man hunnit gå igenom 75% av råmaterial som David hunnit klipp en aning i. Det är mer eller mindre 100 sekvenser av  blandat shite, och då är det en jäkla massa timmar från GoPro actionkamerorna (som du köper på RAIDOPOWER enklast *reklam*) som återstår samt en heldags filmande från Davids Canon 60D. Phew!

 

Men vi sliter på, och även om man åker bort en vecka snart så kommer vi nog hinna med en del under den tiden. Förhoppningar är release innan Juli är över. Under tiden kan jag tipsa er om en liten joker vi har på plats @ Gatebil Rudskogen just nu som filmar åt oss- nedan är hans debutfilm och han är färsk i detta:

 

Scandinavian Drift round 1 from Neffi Photography on Vimeo.

 

Det är tack vare Ronny @ JAMEDIA.NU som vi kom i kontakt med NEFFI PHOTOGRPHY och därmed fick ännu bättre täckning på det event vi tyvärr inte kunde närvaro på detta år. Vi är otroligt tacksamma för dessa underbara media-killar som ställer upp på oss och tror på vårat koncept utan att tveka!

 

Kommer ett till galleri från TJOFS MEDIA från Rudskogen senare ikväll, men nu är det en hel del kontorsarbete som måste prioriteras…

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?