SUPERIOR SELECTED: Time Attack & more @ Kinnekulle 2011!

Dags att avsluta starkt när det gäller KINNEKULLE RING 2011 och partiet som verkligen var allra mest intressant, Time Attack fighten mellan de snabbaste bilarna på plats. Martin BILBILDER.SE Persson var självklart på plats och fångade toppen, samt en liten ”målgång” session på de som tog pallplats. Nu kör vi:

 

 

(Vi börjar i omvänd ordning egentligen, med det kanske bästa fotot på de som var vinnarna på träffen. Om ni gått igenom galleriet så märker ni att det inte är mycket foton på Supran och Skylinen… två gallerier till på G med dom!)

 

 

(Denna härliga vinkel fångade den enorma silo som tornar sig över Kinnekulle Ring. Partiet på banan här däremot hör till de mer tekniska, då man måste fightas mot både nivåskillnader i höjd och knixiga kurvor i följd.)

 

 

(Mannen som knep bronset var Peter aka ”Mitzu” som körde ”Bobbans” Nissan Skyline som faktiskt hör till en av Sveriges första. Ett stycke JDM-historia alltså, och jag skulle kunna skriva mycket längre om mina första minnen av denna bil på ett av de tidigare Japmeet som då var på Gelleråsen. Good times!)

 

 

(Visst är det härligt att se vilken helt annan dynamik en Impreza får när det är en ”Type-R” dvs 2-dörrars?)

 

 

(Grabbarna grus som från vänster var de som knep pall-platserna: Robin Antonsson, Martin ”Gzon” Gustavsson och Peter aka ”Mitzu”. Resultatet officiellt och tider hittar ni HÄR!).

 

[nggallery id=320]

 

Ni får ursäkta det något kortare bloggandet, men vi lovar att bilderna är det som givetvis är det bästa med detta inlägg. Fast vi medger att vi sparat en del guldkorn då Gzons R34 GT-R och Robins Phantom Supra får sina egna gallerier, ihop med lite smått och gott i faktaväg om var målsättningen är i år + uppgraderingar färskt gjorda, mm. mm.

 

Hiskeligt lång fredag framför oss idag, men vi har en väldigt nice överraskning då Sveriges största namn inom modern bilstyling, Lukas Kooz blir intervjuad av ”Asse” @ CLUB-JDM för våran räkning.

 

Det kommer imorn efter lunch, missa inte…!

6 tankar om “SUPERIOR SELECTED: Time Attack & more @ Kinnekulle 2011!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?