SUPERIOR SELECTED: Rani Giliana tolkar Vingåkra-träffen 2011!

Äntligen ett till galleri från REALCAR och GARAGET.ORG träff i Vingåker av en tvättäkta SUPERIOR SELECTED fotograf i Rani ”RANISFOTO.SE” Giliana!

 

Denna unga kille var starkt vid vår sida hela ELMIA 2011 där han tog mängder av foton och hjälpte till som attans under långa nätter; så vi är extra glada att återigen få se bilder från honom igen!

 

Detta galleri innehåller ca 75% av hans utvalda bilder, det kommer även (precis som för JALLEGRAPHICS.SE) ett separat ”ten of the best” galleri när vi bara fått lite mer tid på oss att utvärdera- samt ett litet på alla Superior-bilar som var på plats.

 

Mycket skoj alltså, och vi är otroligt stolta över att ha dessa talangfulla killar i vårat stall, men framförallt glada över att kunna erbjuda alla entusiaster en enormt hög klass på bilder. Kanske som en extra motivation att nästa gång åka på träffen, eller som utställare hoppas på att också fastna på bild? 🙂

 

 

Ett alldeles lagom galleri som gav väldigt bra bild av eventet. En annan sak som kommer ge ännu bättre ”kött på benen” för det är SUPERIOR MEDIAS trailer som precis för bara någon minut sedan blev klar…!

 

David har jobbat på ordentligt när kreativa andan och de goa vibbarna som REALCAR.SE och GARAGET.ORG i sina roller som arrangörer fixade åt oss med denna gooooa träff gett oss. Lovar att det kommer spegla sig i trailern som kommer få release här i bloggen 20.00 imorgon kväll! 😀

 

[nggallery id=283]

 

Men ett stort tack och well done till Rani som än en gång levererar. Kommer som redan nämnt fler bilder från JALLEGRAPHICS.SE som fokuserar mer på detaljer och ger en grym kontrast mot detta galleri och redan publicerade från TALVIS @ GREENLIGHT MAGAZINE.

 

Gott om bredd när det gäller SUPERIOR SELECTED, alltid roligt att höra kritik även från de allra minsta fotoentusiasterna.

 

Vilka bilder fastnade ni mest för? Har ni redan en favoritfotograf i gänget? Kommentera nedan! 🙂

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?