SUPERIOR SELECTED: JalleGraphics öga för detaljer @ Vingåkra-träffen 2011!

Två gallerier på samma kväll från REALCAR och GARAGET.ORG träff ute i Vingåker, Hjalmar @ JALLEGRAPHICS var tidigt ute med ett par smygbilder som hjälpte PRISTAGARE PÅ TRÄFFEN att synas snabbt- och nu kommer (Del 1 av 2) utav resterande foton han ordnat:

 

 

Vad mer kan man säga än jag gillar dom! Gott om färg, bra variation med en viss tyngd åt detaljer kanske. Komplementerar redan publicerade Talvis och Ranis Gilianas gallerier (ni hittar dom HÄR) väldigt bra. Plus att det var en grym volym och mängd, så del 2 kommer redan imorn förmiddag- banzai! 😀

 

 

…och som om denna bild-festival från årets hittills trevligaste träff inte duger, så har SUPERIOR MEDIA med David Johansson bakom kameran och redigeringen vispat ihop en grymt stämningsfull trailer som släppa imorn 20.00 här i bloggen. Ooooh yea!

[nggallery id=285]

 

Har varit intensivt ett tag, och ni som bara vill njuta av vårat arbete som täckt WANGAN MEET III och innan det ELMIA 2011 hoppas jag gör det så mycket som möjligt. Vi kommer inte slå av på gasen, men hoppas ändå på att få hjälp i att hela tiden sprida våra bilder, filmer och bloggande här. Uppskattas!

 

Ett varmt och hjärtligt tack till Hjalmar @ JALLEGRAPHICS.SE som det finns en stor risk för att vi kommer se här i bloggen igen. Helt klart en duktig kille!

 

Mycket angeläget ”problem” just nu att välja ut SELECTED PHOTOGRAPHERS till alla kommande träffar, GATEBIL MANTORP 2011 is coming up… 😎

En tanke om “SUPERIOR SELECTED: JalleGraphics öga för detaljer @ Vingåkra-träffen 2011!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?