Strul med internet… Igen!

MEN SUCK OCH STöN… NU KRÅNGLAR MITT MOBILA BREBAND IGEN. LäNGTAR TILLS VI FLYTTAR IN I STöRRE KONTORSLOKALER OCH MAN HAR EN FAST LINA ISTäLLET. BLOGGAR JUST NU MED TELEFONEN, OCH INTE NOG MED ATT GRäNSSNITTET VIA DEN BLIR UNGEFäR LIKA ANVäNDBART OCH ANVäNDARVäNLIGT SOM FöRSTA UTGåVAN AV DOS, DESSUTOM SKRIVS ALLT I CAPS LOCK! VIVA MODERN TEKNOLOGI! VERKAR SOM VI FåR VäNTA ETT PAR åR TILL På NåGOT SOM KAN HANTERA SåNT HäR. TACK TILL ER SOM ORKAT PINA ER IGENOM DETTA PATETISKA INLäGG, MEN KäNDE MIG äNDå TVINGAG ATT FLAGGA FöR PROBLEMEN OM MAN BLIR OFFLINA äVEN UNDER MORGONDAGEN. DET VISAR SIG, BLIR FYRA NYA SPäNNANDE BILAR SOM ANKOMMER Då IAF! 🙂

8 tankar om “Strul med internet… Igen!

 1. sjunne says:

  Vad är det ni säger??Failphone???telefonen med högst felfrekvens??!!i vår butik står iphone för 30% av alla serviceärende….ska man titta på lägst fel marginal så är det knasigt nog samsung. Jag köpte HTC HD2 för några dagar sedan. Vågar man säga att man är kär i sin telefon?? 😉 det som apple gör bättre är sin appstore.

  och nu för er messersmithers: samsung säljer flest telefoner och apple minst, alltså antal telefoner, förhållande mot hur många som går sönder är apple sämst. det jag kallar högst fel marginal

 2. Rotary performance says:

  Skaffade mig en Iphone och den va helt klart den sämsta telefon jag haft. Visst är det flashigt med stor pekskärm osv men den hade fruktansvärt dålig täckning och batteri kapaciteten va urursel så man va tvungen att ladda den under dagen. Slutade med att dom fick tillbaks skrotet och sen plocka jag fram min gamla tro tjänare Sony Eriksson K810i som aldrig klickat.

  • Micke_J says:

   Haha, galen telefondebatt! Min Nokia N97 måste vara den största besvikelse jag haft på en telefon någonsin. Kass blixt på kameran, massa systemfel här och där samt jävla trögt gränssnitt! Var så sjukt nöjd med min N95 så kkanske därför man hoppades på för mycket när deras nya toppmodell kom ut.

   Kan faktiskt tänka mig gå till Samsung eller HTC för att få en enklare telefon, i slutändan använder man sällan de ”cutting edge” funktioner som toppmodellerna skryter med…

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?