Strömmen utdragen och utkastade, men snart premiär för Kooz nya!

Rubriken till trots så är det inte totalt missnöje, utan vi tar nya tag imorn så det i LIVEBLOGGEN FRÅN MÄSSAN hela tiden kommer ut löpande film, foto och starka åsikter.

 

Tyvärr hann vi inte få ut den produktion vi ägnade kvällen mestadels åt, då mässledningen ryckte strömmen för oss (med all rätt, vi missade deadline grovt…)

 

Med en riktigt het line-up av fotografer och SUPERIOR MEDIA som med hela sin utrustning på plats kan dokumentera och lägga upp HD-filmer så är det trots många stora saker vi väntar på gott om skoj att läsa om på SuperiorImports.se. Här har ni ett till smakprov av våran TV-studio direkt i entrén på A-hallen:

 

 

Vi har redan som vi redan nämnt världspremiären på Lukas Kooz nya bil, och kan redan nu avslöja att det inte är enda esset i rockärmen den mannen har- han har legat i enormt denna vinter. Men som alltid har han legat väldigt lågt med att avslöja sina planer. Och vi känner att vi redan hunnit säga för mycket då det egentligen är release av allt imorn! 😉

 

Lyckliga ostar som vi är, och med en bekantskap som sträckt sig ett par år bakåt i tiden; så har vi fått äran att ge bilen officiell världsdebut (fancy värre…).

 

Därför sitter vi just nu med Rani ”RANISFOTO.SE” Giliana och redigerar bilderna på ena projektet (hmm!). Det blir nog ett perfekt galleri att på allvar börja våran SUPERIOR SELECTED PHOTO satsning med!

 

Vi hade som sagt med David @ SUPERIOR MEDIA bakom kameran och redigeringen även gjort en rätt trevlig film i HD-kvalitet och – men den får vi ladda upp imorn då det avbröts precis innan vi fick den online. Vi ber hemskt mycket om ursäkt för det, och hoppas alla ni på mässan som fått ett visitkort ger det några timmar innan vi kommer ösa ut material…

 

Hoppas vi kan få folk att stötta oss ordentligt nu och ifall ni gillar filmklippen och gallerier, sprida dom på eran Facebook och dylikt.

 

Det ger oss otrolig vind i ryggen och vi behöver det när denna monumentala satsning ska komma igång- snart får ni både första galleriet och filmen. Wait and see!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?