SELECTED GALLERY: Premiär för Lukas Kooz Mazda RX-8 ”Zitrix”!

Välkände bilbyggaren Lukas Koos har varit i farten igen, vad vore ELMIAMÄSSAN utan att älska eller hata hans stylingbilar? I år har han faktiskt mer än en bil utställd, och detta är officiella premiären på Mazda RX-8 ”Zitrix” som han kallar den!

 

 

Till detta år är det hela lite mer nedtonat mot hans tidigare galna showbyggen, men visst känner man igen sig- denna gång med ett subilt The Matrix tema. Låter det vara upp till er att tycka och tänka om denna kärra. Har Lukas nu gått full circle och verkligen etablerat sitt styling-koncept; eller är det som hans antagonister säger att idéerna är slut…?

 

[nggallery id=225]

 

Den största nyheten är att det under morgonkvisten så fort vi nått mässan igen och fått lite ny tid, har en HD-produktion med det allra bästa av bilen från alla vinklar och vrår! Därför ber vi er ta detta lilla fotografi taget av Rani ”RANISFOTO.SE” Giliana som en försmak av filmen helt enkelt! 🙂

 

Känner ni att bilsäsongen officiellt är invigd nu, finns det något tydligare tecken på det än att Elmia är i full gång och debatten om ”Kooz senaste” än en gång tar vid…?

 

Lovar att om ni ännu känner er lite sömniga från vintern, så kommer SuperiorTV få er att vakna på allvar under hela Påskhelgen. Massa på väg ut under dagen!

12 tankar om “SELECTED GALLERY: Premiär för Lukas Kooz Mazda RX-8 ”Zitrix”!

  • Micke_J says:

   Ouch, första hatern inne precis innan man sömnar in! Men likt spetälskan så har breda massan styling-freaks svårt att värja sig mot att det är populärt? Men visst, all hype kommer med för och nackdelar när det är en ny dag det är upp till bevis på. Ska bli kul att följa responsen…

 1. lego says:

  showbilsmässigt så är det ju rätt sweet, schysst med lite nedtonat också och inte så jääävla extrema saker även om det är sånt som gör showbyggen till just showbyggen. jag gillar det i den genre’n men egentligen är det liiite för mkt av allt för min smak, men hey, jag är ju mer för track/time attack/jdm/flush/hellaflush-stuket. det där kommer tilltala många, och tilltalar mej mer än hans tidigare mer extrema byggen. även fast jag gillar sjuan’s widebodykit…

 2. MA says:

  Första Kooz bil jag gillar på länge. Nertonat och ser mer vältänkt ut. Han får iaf mina tummar upp.
  Mitzu: Vad menar du med out of date? Skulle påstå att den som bilen man ser i MDS monter bakom är totalt out of date. Byggd på 30kg spackel och byggskum med blad och vulkaner som täcker missar.

 3. Ajfa says:

  kooz är ju kooz, hur hade bilvärlden reagerat om han bara hade slängt på ett kjolpaket och en fräsch lack? detta är hans image o han ska fortsätta med denna stil,
  sen att denna sortens bilar är inte my cup of tea, men han ska ha en stor eloge för sitt otroliga arbete för det är ju hög finish på sakerna han gör.
  sen var det skönt att denna var inte lika extrem, för dom sista bilarna han gjort har varit kopior på varandra och denna var inte det så den får tummen upp av mig 🙂

 4. Mitzu says:

  MA: Vad menar jag med ”out of date”?
  I mitt tycke skall en showvinnare inte bara vara något extra utan även nytänkande.
  Som lego skriver så är det track/time attack/jdm/flush/hellaflush-stuket som kommer starkast nu.

  Att bygga en bil med ett tema från en över 10år gammal film (Matrix 1999) och åter igen kalla bygget för något obegripligt där man slängt in ett Z i namnet likt värsta dansbandsnamnsmanér och smeta på ett kjolpaket, stor vinge, peppra med diodslingor och en kolfiberhuv knappast nytänkande.

  Jag håller med om att bygget är ett av det cleanaste som kommit från Kooz satt i perspektiv till hans äldre byggen.

  Att Kooz precis som Mr Fun är duktig på att marknadsföra sina byggen och idka röstfiskning råder det dock ingen tvekan om.

 5. Zatzymannen says:

  Hade vem som helst som inte varit en ”bilkändis” kommit med dessa hafsbyggen, hade dem aldrig ens fått stå på Elmia. Men antaar att Bilsport redan gjort dealen att KOOS vinner i år igen som av en slump?

 6. ZQUALLIS says:

  Är du någon av bilkändisarna eller ännu hellre – tjej, får du stå på mässan med vad som helst oavsett skicket eller om det ens är något märkvärdigt. Finns så många därute som har riktigt fina bilar som inte får någon cred alls. Synd att bilsverige och Bilsport är så trångsynta.

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?