Stort tack till Webmaster Martin Lammi!

Den överlägset tuffaste uppgiften var att göra klar den nya hemsidan. Vi har för varje år som gått lagt upp en ny hemsida och sen haft problem med att hålla den fräsch och uppdaterad. I ärlighetens namn har vi helt enkelt haft för mycket att göra för att göra något snyggt som är enkelt och smidigt att uppdatera, och det har verkligen varit på tiden att vi vänder upp och ner på det och kom ut med något helt nytt i världsklass!

 

Till min hjälp tog jag en väldigt begåvad webdesigner som studerar mediateknik på KTH i Stockholm. Att han dessutom var en av mina bästa vänner och bland de som alltid varit med ända sedan högstadietiden gjorde att förutsättningarna för att hemsidan skulle bli något bra väldigt goda.

 

 

Vill härmed rikta ett STORT tack till Martin Lammi som verkligen levererat långt över mina förväntningar, och fått ut min kreativa vision för hur hemsidan ska se ut. You are T H E M A N !!! 😀

 

För alla er som också vill ha en website med marknadsledande gränssnitt och design går det utmärkt att KONTAKTA OSS så förmedlar vi mer än gärna kontakten!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?