Stå på dig mot kass service + kommande saker i Superior-bloggen!

Jaja, inget långdraget nu. Happy endings får mig snabbt glömma allt skit som krävts för att nå dit, men känner att man förmodligen inte är ensam om att ha hamnat i liknande ärenden där moderna samhällets ”regler” för service hånar en med sitt grisfula ansikte —> allt vad sunt förnuft och hjälpsamhet heter uteblir…

 

Tror de flesta stammisar här i bloggen har varit med (med halva ögonen sömnigt öppna) mitt strul med telefoner och operatörer ett tag. Men idag fick man minsann äntligen skörda vad tålamod och lika systematiskt krigföring tillbaka kan ge!

 

Ny tel,värdig allt strul man stått ut med när Nokia bestämde sig för att köra ner sig själva till botten med sitt (misslyckade) generationsbyte…

 

To make a long story short, stå på er när det gäller strul med mobiltelefoner. Lämna in skiten tre gånger och varje gång för mindre och mindre fel. För min del som företagare med enormt höga krav på mig servicemässigt är ju tre chanser pinsamt många när man gett kassa tjänster eller usla produkter till kunden från början?

 

Suck och stön, trist när viktigt tid går åt till sånt. Vad har vi som är väsentligt för alla er som läser bloggen av helt andra anledningar framöver då? Vi kör ett axplock som är inlägg som är pending time available (i mån av tid):

 

Nissan Skyline R32 GTS-T snart till salu:

 

 

(Riktigt entusiastisk över denna som inte bara kommer bli prisvärd, utan på pappret är en riktigt nice bakhjulsdriven Skyline med massor gjort så du kan fokusera på att välja inriktning själv!)

 

SUPERIOR SELECTED feature på Stefanos Skyline R33 GT-R:

 

 

(Mera Skyline och det en av killarna nere i Superior Workshop SYD – Växjö som ägare. Stefanos har en GT-R som man inte ens behöver säga högt har helrätt mix av OEM + fälgar, och Martin Persson har fångat den i en session på KINNEKULLE TRACKDAY 2011!)

 

REALCAR / GARAGET-TRÄFFEN 2011, ”Ten of the best” plats 6 – 10:

 

 

(Visst är det en smula pinsamt att denna träff som är över sedan länge inte är något färdigt ännu? Eller så kammar du till dig och är glad över att det kommer en avslutning istället?! 😉 Bilen ovan som i Superior-mun är benämnd ”kärnkraftverket” kom med på listan- gjorde din bil det…?)

 

Intervju från ELMIA 2011 av SUPERIOR-TV med legenden George Barris:

 

(En intervju jag förmodligen pratat mest om med folk i efterhand. Vi satt i över 20 minuter med denna legender, och varje minut innehöll minst en ”jaw-dropping fact” om vad denna gubbe har varit med om. Tro mig, de som kommer orka lyssna sig igenom engelskan och sätta sig in i det han säger- ni kommer hålla med om att Barris ansikte finns bredvid ordet ”legend” i ordboken…)

 

Inför Time Attack @ Mantorp Park 21 Aug, två storfavoriter till segern:

 

 

 

(Lagom till ”the mainevent” denna säsong ska vi se till att lägga korten på bordet om vad våra två deltagare kommer med till träffen. Det har redan sakta men säkert börjat tisslats och tasslats om monster som hållt sig gömda för att knäppa dom på näsan, visst är det härligt med lite hets inför ett riktigt prestigefullt race?)

 

Nu har man säkert glömt av hälften av det som ska komma ut, vi har en hel del kundbilar som blir klara för jämnan- och det är ju bl.a. Action Meet 2011 samtidigt som vi för en dialog om att delta på Vallåkra-träffen 2011 som ytterligare events att bevaka!

 

En superintensiv sista halva på säsongen, och då har vi inte ens börjat flagga för våran egna ”Superior Meet” som vi ska avsluta året med precis innan sommaren är slut. Good times ahead! 😎

2 tankar om “Stå på dig mot kass service + kommande saker i Superior-bloggen!

  1. Huskvarna-Håkan says:

    Hoppas att det löser sig nu med telefonin.
    Har själv drivit eget nu i ett år och dom gångerna det har strulat med telefonen, Så är man verkligen helt handlingsförlamad.

    Ser fram emot fler bilder och mer info på R32:an 🙂

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?