En (välförtjänt) favorit i repris: Christoffer Geiros Audi A4 by Superior Media!

En kille som det snackats mycket om i Sverige denna säsong är Christoffer Geiros ända sedan han tog hem Peoples choice @ ELMIA 2011 med sin fulländade Audi A4 ”VIP”!

 

Bilder på den kan ni hitta här och var i SUPERIOR SELECTED delen av bloggen, vi har stött på Christoffer ett par gånger denna säsong; under GATEBIL MANTORP 2011 stod han med oss hela helgen t.ex. och det har hunnit bli spännande diskussioner om eventuella framtida projekt…

 

 

Nu har bygget även nått ut på allvar internationellt när STANCE:NATION gjort en feature på den med bilder från paret HELLBERG. Man blir alltid stolt över att se svenskar få credds för sina byggen, vare sig det är på inrikes forum eller på världskända bloggar som denna- stort grattis Mr. Geiros!

 

 

Så för att ”fira” detta slänger vi upp en favorit i repris från SUPERIOR MEDIA och filmen vi gjorde på Ådin under Elmia, som nu i efterhand varit den mest populära av de ”features” vi gjorde. Men kanske inte så konstigt när bilen i sig varit en sådan raket hela sommaren?

 

Superior Media – Audi A4 Touched by GEIROS – People’s choice @ Bilsport Performance & Custom Motor Show 2011 from Superior Media on Vimeo.

 

Vi passar på och ställer ett par kritiska frågor, vilket är fullt tillåtet när någon plockar pokalen som om de vore tomburkar efter ett uteliggar-party, får features i bloggar lika enkelt som en streakande Paris Hilton och förmodligen fler skamliga förslag än sistnämnde ger killar under en helkväll på krogen… Eller? 😉

 

1. Vilken uppsättning fälgar satt bäst på bilen? #1 Krom-tallrikar eller #2 Works fler-ekrade?

 

2. Gultonade lysen, lyft eller miss?

 

3. Om du fick ändra en sak på bilen, vad skulle det vara?

 

Allting med en food for thought glimt i ögat på svaren tack, att man redan hunnit räkna ned till …1 på om detta är årets bygge eller inte vet vi ju redan. Vissa har ju redan börjat snacka om nästa bygge, men det är en hemlighet som troligen kommer bevaras in i det sista nu medan Geiros bygger på sin Honda Civic som ett ”mellanprojekt” (kunde tyvärr inte hitta någon info om den, men det kommer). 🙂

 

Senare idag kommer en till feature från Kinnekulle som Martin ”BILBILDER.SE” Persson gjorde åt oss där.

 

Utöver det som vanligt fullt med saker ”to do” på checklistan, ser fram emot era kommentarer nedan och lovar följa dom under dagen iaf!

6 tankar om “En (välförtjänt) favorit i repris: Christoffer Geiros Audi A4 by Superior Media!

 1. Steffen says:

  1. Svårt att säga men jag tycker att båda passar riktigt bra så det får bli PASS på den 😛
  2. Gultonat är ju lite vågat men det fungerar ganska bra. Jag hade dock hellre valt något mörkare toning åt det gula hållet…. men det är ju inte praktiskt för fem öre 😉
  3. Toningen på lyktorna enligt föregående fråga 😛

  • Micke_J says:

   1. Mycket svårt, kanske att det känns som att de nya fälgarna med samma maffighet som de förra är bäst? Dead-even?!

   2. Gultonat, grym kontrast och tycker det fattas på ”första” varianten.

   3. En annan färg på bilen?!

 2. A.Olsson says:

  1. Tycker mest om de nya fälgarna då dem första nästintill avskyr jag.
  2. Jag håller med Steffen om lite mörkare toning
  3. Jag skulle byta grillen till nått annat som t.ex. är utan Audi märket

 3. Markus says:

  1. Klar bättre med de nya

  2. Gultonat är snyggt, hade dock hellre sett knallgula lampor och svag toning istället.

  3. Kolfiber istället för avart på grill och diffuser, jag tycker det ger en bättre kontrast. Matt svart funkar också, gillar inte blankt (vilket jag utifrån bilderna tor det är, minns inte hur det var live). Sen är jag såld på mätare, så en komplett mätarkonsoll med bara eftermarknadsmätare vore snyggt och HELT oväntat i en Audi.

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?