Smått och gott efter frukost!

En härlig morgon även idag, märks att vädret är på väg åt rätt håll hela tiden. Det kanske inte är varmt på ett bra tag, men jag tar mer än gärna töat slask med lite sol över isande snöstormar.

 

Tog den här bilden igår i Stockholm nära slussen, fångar kanske inte känslan jag fick så bra men ändå…

 

Saker och ting rullar på som de skall, våran grafiske designer Andreas Pettersson och jag (som för övrigt var på seminarie ihop igår, mer om det sen) har fullt upp med lite designpryttlar, en del kopplat med nya ”Projekt: Top secret” och en annan del kopplat med en mini-kollektion tröjer inför i år.

 

Jag är ju en liten modenörd iaf. på låg entusiastnivå, så hoppas vi kan presentera något trevligt inför säsongen. Här en sketch jag slängde ihop på 2min som Andreas får förvandla till något niiiice! 😀

 

 

På auktion letar vi just nu för fullt, Dan verkar ha övergett Stagea och låtit sig påverkas om mitt hyllande av Forester STi som den ultimata kombin istället. Tycker det är en rättvis fight faktiskt, ifall man tar Stagea Autech 260RS och jämför med som precis som Subarus flaggskepps STi modeller kommer loaded från fabrik med godis. Vi missade med minsta marginal en fin vit inatt, men det kommer mera.

 

Vad tycker ni, Stagea eller Forester? Jag börjar faktiskt gilla de faceliftade -05 versionerna, bara de har rätt färg som denna elaking t.ex. har! 🙂

 

Nu har jag drygt nog inte tid att sitta här mer, har specialbeställt lunchen idag tillsammand med Gzon då han fyllde 30 nyligen. Kan ni gissa vad det blir för något på menyn? 😛

 

Kommer med en rapport om lunchen, fler bollar i luften samt en rapport om gårdagens seminarie. See ya’ll later! 🙂

11 tankar om “Smått och gott efter frukost!

 1. Steffen says:

  Om man tittar på T-shirten så tycker jag att det är en väldigt stilren design. Lagom och diskret och inte lika ”vulgär” som den turkåsa ni kört med innan. Eftersom jag endast klär mig i svart (oftast iaf) så vill jag ju givetvis se denna design på en svart t-shirt 🙂
  När det gäller valet mellan Stagea och Forester så är det smaken som avgör. Personligen så tar jag Forestern då den är så mycket snyggare än Stagean plus att man nu blivit smått frälst i Subaru tack vare Legacyn, som för övrigt går riktigt bra 🙂

  • Micke_J says:

   Vi får nog ta fram den i två färger, många som efterlyser den i svart också. Bara folk känner igen att turkos/orange = Superior Imports så kvittar ju resten…

   Ärmen har jag fått lite olika respons på, jag tycker den bidrar med lite mer utåtriktat budskap och ligger rätt i tiden om man ser trender med Piké-tröjer och dylikt. Vi får se vad Andreas kan komma med för designförslag så kanske det blir en omröstning eller något? 🙂

 2. Sir_Pierre says:

  Skrev att tröjan kommer bli bra.

  bra med vitt och sen så tycker jag givetvis att ni ska ha den i er klassiska turkosfärg också.

  Och ang Elmia så står min bil fortfarande orörd.. och trots jatycker Elmia är skit så har jag besökt det 5 år i rad.

  Men om jag hittar en ledig plats i nån av bilarna som ska upp så kommer jag ENBART för att besöka er och se GTRén och din Aston 😉

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?