Bloggen inbjuden på seminarie idag @ Yasuragi!

Fick för ett tag sen en inbjudan av företaget IMPERA om att delta i ett seminarie för ”framgång inom sociala medier”. Det handlar om hur man som verksamhet når ut till kunderna genom portaler som Facebook, blogging och dylikt.

 

Klart det var intressant och smickrande, men det var inte värt att ta en halvdag ledigt för innan jag såg vartdet hölls: Japanska hotellet mitt i Stockholm, YASURAGI!

Jag har själv alltid velat åka dit privat och prova de olika aktiviteterna och insupa den Japanska atmosfären de skapat, men inte haft tid. Blir en bra försmak av det idag- bord med superfärsk sushi till lunch beställt! 😀

 

 

Tar med mig min grafiska designer Andreas Pettersson som har haft att göra åt oss nyligen. Inte långt kvar nu tills vi går ut med våran nya satsning som jag varit lite hemlig om… 🙂

 

Tar och skriver en liten rapport om hur det gick i eftermiddag/kväll, ha en grym måndag tills dess!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?