…sista versen om ”Biltema-gate”. Jag är inte enda drabbade!

Har varit en fantastisk förmiddag där man fått se det lägsta av det lägsta bland ZATZY.COM lynchmobb. Föraktet folk vältrade sig i när karusellen var igång kunde flera gånger konstateras att det saknat motstycke…

 

 

Något gör man rätt om man får folk så oerhört engagerade! 😉

 

Nej, på fullt allvar var det korkat att tro att alla skulle kunna läsa en text ohämmat och lika lättsamt som den var skriven. Ni som läser här regelbundet hade inga problem att ta incidenten som den skulle.

 

Folk i övrigt har helt enkelt en pinne eller två för mycket i röven ibland, samtidigt som jag är en idiot som bjuder lite för mycket på mig själv. Well, he who lives by the sword- dies by the sword…

 

Var bara tvungen att hitta ett guldkorn från tråden som en av de vänligare personerna tog upp ang. att personalen kanske inte riktigt har den där ”feelingen” för att bemöta sina kunder på smidigast vis. Är användaren Richie som delade med sig av en snarlik berättelse:

 

Min käre arbetskollega (han hänger också här på zatzy ibland så han vet nog vem han e när han läser detta å får rätta mig om jag berättar fel) blev plockad för snatteri av vindrutetorkare på EXAKT samma biltema!
Anledning?
Han kom in i butiken och visste vilka blad han skulle ha och skulle byta båda, när han kommer till den avdelningen så ligger alla blad i en sån där korg med massa blad och en massa tomma kartonger… Dvs. inga blad låg i kartongerna… Jahopp tänker han och stoppar ner de två bladen han ska ha i en kartong och går till kassan och betalar i god tro. Kassören säger INGENTING och när han ska gå ut genom ytterdörrarna står väktaren och butikschefen (tror jag han sa?) och ber om att få se vad han handlat.
De ber honom att följa med till kontoret och där säger dom att han ”snattat” en vindrutetorkare eftersom det bara ska vara en per förpackning.
Han förklarar att de ligger ju huller om buller och att det inte fanns någon info om hur många som skulle ligga i förpackning osv.
De ber honom vänta tills polisen kommer vilket han inte har några problem med så klart.
Polisen kommer efter nån halvtimme och undrar om det är något skämt, de förstår självklart min väns version men måste självklart ta en anmälan på det hela.
Några veckor senare dimper papper ner i brevlådan om att brott kunde inte styrkas…

Jag tycker ärligt talat synd om Biltema Botkyrka när man tror så illa om sina kunder…

Håller med fullständigt, och jag menade vad jag sa som sista ord och blygt leende till säljaren att han förmodligen har världens sämsta arbetsmiljö. Fy!

 

Skönt att man har det alldeles tvärtom med världens utan minsta kiss-ass; bästa kunder.

 

Alla ni som ringt idag och undrat om ”lynchningen av mig på Zatzy”, tack. Ett gott skratt fick vi oss. 🙂

2 tankar om “…sista versen om ”Biltema-gate”. Jag är inte enda drabbade!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?