Bättre morgon med en liten joker för Elmia 2K10?

En bil som vi hållt nästintil hemlig som ska ut på annons när våren närmare sig är Dilles gamla och av honom byggda Time-Attack inspirerade Mazda RX-7. Ziken fick givetvis sätta tänderna i den förut när han fotade hos oss, och har redan lagt upp en teaser för det. Här kommer en till:

 

 

Ett riktigt as till bil med tusentals av timmar nedlagda som någon annan lycklig själ kommer få roligt med nu i vår. Jag åkte med en sväng i höstas och… det var läskigt. Enough said. 🙂

 

Men innan dess vill vi nog eventuellt att den för ”debutera” på Elmia så Dille med våran regi får den kredds han förtjänar för bygget. Vi får se hur det blir med den saken, ansvarige för utställningen där är åter 8 Feb. Har du skickat in din bil på hemsidan?

 

Ni som bemödade er läsa om min lilla INCIDENT PÅ BILTEMA igår, herregud vilken debatt det skapade på ZATZY under gårdagens kväll! Jag önskar folk kunde lägga samma fokus och energi när man bjuder på schyssta inlägg och gallerier bland alla våra gatbilar. Snacka om att vilja missförstå något så gravt?

 

Jag får skylla mig själv ändå! Case closed. 🙂

 

Idag har vi färskt på morgonen lagt ut en SUBARU LEGACY GT-B E-TUNE till försäljning. Spana in den och se ifall det lockar. Lovar att bjuda på gratis vindrutetorkare till den som slår till.. 😉

 

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?