Säljkampanjen + det mesta inför min frånvaro ”färdigt” = Minako…

Varit ordentlig skjuts i kontoret denna förmiddag. Kan det bero på de tre espresso gjorda på syditalienska bönor man tryckt i sig, eller för att man har en inställning att köra på hårdare än någonsin för att kunna åka iväg 2v med ”peace of mind”? 🙂

 

T.o.m. haft våran extrameck Henrik Gunnarsson över på besök för att ta ett litet snack om hur säsongen varit och framtiden. Alrite, erkänner att det bara var ett svepskäl för att han skulle komma och äta sushi från RESTAURANG MINAKO med mig- tror inte han åker härifrån missnöjd när det bjöds på Tempura-rullar och delikat tonfiskröra bl.a.

 

Hade funnits aptitretande aktuella bilder om inte min värdelösa Nokia N97 beslutat sig för att sluta spara bilder man tagit. Suck för dessa moderna skräpmobiler!

 

Gällande säljkampanjen så låter jag just nu folk jag litar på extra mycket utvärdera vad de tycker. Målet är att inte bara leverera massa socker och tomma kalorier, utan att de som vill njuta av sommaren ända in i November (som förra året) ska få de grymmaste villkoren det bara går. Dessutom kommer vi börja med något vi egentligen borde ordnat för längesen… det magiska ordet är:

 

FINANSIERING! 😎

 

Vet att många efterlyst det, men vi har varit tvugna att prioritera annat helt enkelt. Nu är det dock löst, så det är bara köra på ifall ni har sug för att avsluta säsongen in style! Kampanjen kommer lanseras senare under kommande vecka, återstår ännu en hel del arbete grafiskt och i hemsidans struktur innan det kommer.

 

Bara dräggla över alla BILAR TILL SALU som t.ex. denna superläckra RX-7 med massor av modifieringar; som vi lovar kommer få sig en rejäl prissänkning i samband med detta…

 

 

Även många pusselbitar för hur man ska lösa att ni knappt märker av min frånvaro här i bloggen under 2 veckor är under utredning och mycket har fallit in precis så man vill det. Kommer ta in ett gäng väldigt duktiga fotografer som får bjuda på sina bästa bilder ihop med små stories bakom dem, det får funka som förrätt till allt.

 

namnlos3Samtidigt kommer vi kommer ha en ”gästbloggare” här på Superior Imports som sköter det dagliga svamlandet. Vem det är…? En ledtråd är att det är en skön skåning med attityd och att han kör en Nissan som är väldigt bekant ute på träffar runtom i landet.

 

Vi har haft kontakt rätt stadigt senaste året samtidigt som han redan nu skriver en kul blogg som han snällt nog delar sin fokus med medan jag är borta. Vem vet, ni kanske tycker bloggen blir bättre än någonsin nu medan man är borta?! 😀

 

Ska svara på resten av alla mail nu och ”call it a day”, hoppas David hinner mecka färdigt med sin nyligen hemkomna Subaru Impreza STi Type-R och fixar vidare med nästa Superior Syd film…!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?