Jobba helgen…? Dags för sensommar säljkampanj på våra bilar!

God morgon! Det var iaf morgon när jag skulle börja skriva det här inlägget, men många telsamtal och sms senare med en spontan idé ihop med alla fotografer som vi samarbetat med fördröjde det lite. Hur är läget egentligen då…? Kan nu motvilligt erkänna att det varit rätt speciellt för min egna del.

 

Senaste två veckorna har man gått framåt som en maskin under Time Attack för att komma ikapp med saker och fäkta bort alla små problem som dyker upp. Varför denna överväxel? Let me explain…

 

Om nästan exakt en vecka så är det dags för min del att lämna över rodret och bara finnas tillgänglig på distans i ca 12 dagar. Är inte ett dugg orolig dock då jag kommer ha otorligt kompetent folk som sköter om alla mina sysslor, samt att bloggen kommer vara mer aktiv än någonsin konstigt nog.

 

Däremot har pressen på mig att få klart en massa ärenden och kampanjer varit extra stor, så jag hoppas folk ändå har uppfattat mig som någolunda normal trots att 99% av tillvaron handlat om att jobba bort punkter på checklistan som vissa dagar ändå går +-0 i punkter strukna/tillkomna.

 

Men helt ärligt börjar man skåda toppen av berget nu, och får jag bara klar en säjkampanj jag jobbat på ett bra tag idag samt lite fix med hemsidan ihop med webmaster Martin Lammi– så är jag good to go! 🙂

 

Även Superior Syd trailern inför MANTORP TRACKDAY / TIME ATTACK 2K10 ska fixas klar idag, hårt jobb på helgerna är det som ger framgång!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?