Publicerad i en Biltidning är en sak, men vad sägs om en barnbok?

Ett kul litet inlägg som Daniel Örneling tipsade om material till, som ni kan läsa på rubriken så är det ju ofta en bilbyggares dröm att bli publicerad i en tidning. Bredden på publikationer bilar med ”Superior-stämpel” på sig varit med i är ganska bred, men här kommer någonting helt nytt:

Visst känner ni igen Superior Supran som numera Emil från Finspång äger (TILL SALU HÄR!). Men om ni kikar på bakgrunden av denna bild så är det ju knappast den ”vanliga tidnings-hyllan” man ser…?

Nope, utan det är barnavdelningen som Daniel letade efter en present på, och boken ”Fordon med fart” fångade hans ögon.

Uppenbarligen måste man ju se kvalitén på bilder som är med, och när detta blåa monster dök upp så blev det väl jackpott direkt och glädjande nog att meddela oss om den otippade publikationen?

Första tanken som slog en var ”hmm, var kommer bilden ifrån och hur roligt det än är- ska man inte be om lov ang. sådant?”. Men vid närmare eftertanke måste det varit när TIDNINGEN BILSPORT gjorde ett reportage om Superior Supran som den knäpptes = sålts vidare eller om boken också publicerats av samma förlag…

Så där har ni det, måste väl vara ett unikum i att en JDM-sportbil får vara med i en barnbok. Ny mark bruten! 😉

Vi har en riktigt ball SUPERIOR SELECTED FEATURE på Magnus Jinstrands Cobra V12 senare idag, lovar att det inlägget är lite manligare än detta…

10 tankar om “Publicerad i en Biltidning är en sak, men vad sägs om en barnbok?

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?