Projekt som inte platsat på Tokyo Auto Salon: BMW E36 R34 GT-T?!

I sken av att Tokyo Auto Salon 2011 pågår så har man fått se att Japanerna mer och mer fått en fadäs om att bygga klart inspirerade och rakt av kopierade bitar från Euro-bilar på sina gamla ikoner.

 

Vi bloggade senast om en Toyota Supra som fått lyktor från en Audi och kjolpaket från en Bentley, medan en läcker Porsche Panamera/Cayenne egentligen var en Nissan 350Z under all plast!

 

Nu visar vi en grov kontrast till dessa, och presenterar ett bygge Jim Pöldre mailade in till oss från Estland. Man ska inte skratta åt östeuropeer och deras förmåga. Faktiskt sett prov på väldigt goda kunskaper inom plast & lack där, och det är inget större ”fel” på detta bygge hantverksmässigt heller men… vad i helsike?

 

 

Det vi ser är en BMW E36 som fått fullt Nissan Skyline GT-T optik fram och bak. Vet att vissa länder lever entusiasterna på sin egna arbetskraft, en drös billiga reservdelar och kanske viljan att kringå stränga importregler- men visst känns det lite ”over the top” med att göra på detta vis…?

 

I Japan finns det ju t.ex. jättebilliga Nissan Skyline R34 med sugmotor och automat som han istället kunde utgått ifrån som bas till bygget. Men vem vet, kanske är det sant att känslan av att ratta BMW aldrig går att ersätta? 😉

 

Har hittat flera gallerier från Tokyo-mässan nu och ett par guldkorn att blogga om, så hoppas fortsätta i samma stil. Detta år verkar enligt mig vara lite av ett ”mellan-år” med få byggen som verkligen sticker ut, samt att som vi varit inne på- byggen av mer ”galen” karaktär är just det enda som skiljer sig i mängden…

 

Men vi får avslöja mera här i bloggen, kommentera mer än gärna med era åsikter- är Japan fortfarande i toppen av bilbyggandet?!

4 tankar om “Projekt som inte platsat på Tokyo Auto Salon: BMW E36 R34 GT-T?!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?