Photoshoot: Jokkans KAMIKAZE Widebody Supra @ Elmia

En bil vi sett transformeras totalt sen den kom till Sverige via oss och gått och blivit ett riktigt gatbilsmonster är Joakim ”Jokkan” Fritz Toyota Supra. Bilen kom från Japan med ett Top Secret kjolpaket och singelturbo, men inget skulle senare med facit på hand behållas utan bilen renoverades från grunden istället. Särskilt unikt med den är att det är ett custom widebody bak som skapats med Veilsides diverse bolt on delar som grund. Allting toppades med Lexus ljuvliga vita pearl ”Starfire White”.

 

I övrigt har bilen ett väldigt cleant utseende och endast de fåtal Superior-dekaler som finns sticker ut. Fälgarna är rätt ”old school” från Veilside men har lyfta till perfektion med en lack som är en kompromiss mellan matt/blanksvart.

I motorn är det duktigt mycket gjort. Byggd bottendel med HKS hårdvara och egentligen det mesta man kan vilja ha från HKS (T51R turbo). Det återstår fortfarande en del pill med styrsystemet men när allt är klart hoppas vi på effekter runt 800HK strecket. En väldigt tung utmanare till en av Jönköpings mest potenta bilar.

 

Bilderna är tagna av Johan Carlsson lite snabbt, en mer ingående shoot i roligare miljö kommer under säsongen- hoppas ni gillar dom. Glöm inte att kommentera! 🙂

 

[nggallery id=25]

2 tankar om “Photoshoot: Jokkans KAMIKAZE Widebody Supra @ Elmia

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?