En sväng hos Supra Club Sweden

Supra Club Sweden är en av våra favoritklubbar i landet. Redan förra året deltog vi på diverse arrangemang i deras regi med big smiles efteråt. Bl.a. fick SUPERIOR SUPRAN leka några varv runt Mantorp med många andra potenta JZA80’er (måste leta fram det filmmaterialet nu när jag tänker på det!).

 

I år ställer du ut på Elmia i A-hallen och vi rekommenderar starkt att ni tar en kik förbi. Robin Antonsson ställer ut sin singelkonverterade EU-spec med massa godis (3.4l Brian Crower bottendel!). Även Joakim ”Jokkan” Fritz visar äntligen upp sin Custom-breddade skönhet som vi importerade till honom från Japan. Denna bil har mycket jobb nerlagt i sig både i motor och utsida, men just nu är det värt att bara titta på den superläckra Lexus ”starfire white” tre-skicktslack som klär bilen.

 

En närmare photoshoot kommer efter lunch, så stay put… 😀

 

PS! Du som äger en Supra nästintill tvingas nu till att BESÖKA DERAS HEMSIDA och skriva upp dig som medlem. Deras träffar är av högsta kvalité och hjälpen du kan få via medlemsforumet kan vara värt mycket i längden. DO IT!

Lämna ett svar

Hittar du inte vad du söker? Hittar du inte vad du söker?